hasir123 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam mam kilka pytań co do NFS WORLD 1) kupiłem sobie subaru impreze i pisze w tych rubrykach max prędkość 399 przyspieszenie 345 itp a samochód ledwo przekracza 210 dlaczego tak jest ? 2) gdy włącza sie wyścig i czeka się na start czytam sobie często jakimi autami jeżdżą i zauważyłem ze chociaż inni użytkownicy mają słabsze auta i tak są szybsi i nie moge ich dogonić od czego to zależy ? 3) gdzie można kupić i czy w ogóle można kupić gdzies spoilery itp do auta za pieniądze a nie te punkty BOOST 4) można gdzieś zdobyć punkty BOOST nie wiem w wyścigu czy coś ? Socom95 i Wild^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 1.te liczby(prędkość maksymalna,przyśpieszenie i sterowność)to tylko oznaczenia.To nie oto chodzi że jak masz tam 399 to nie będzie jechał 399. 2.Nie wszystko zależy od samochodu - mają wyższe poziomy i ulepszone umiejętności.Są po prostu lepsi(zdarzają się też hackerzy:) 3.Można kupić spojlery ale razem z pakietem karoserii za boost.Masz tylko do wyboru 2-5 zestawów za normalną kasę. 4.Punkty boost możesz tylko zakupić za normalną kasę - np: poprzez sms czy rozmowę telefoniczną,kartą kredytową itp.Czasem też dają darmowe kody na punkty. Socom95 1 ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 I ja mam także jedno pytanko: Gdzie mogę kupić auto za zwykłą kasę? Mam już 7 lvl i moje autko już jest trochę słabe... Szukałem w kryjówce i nie mogę znaleźć... Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socom95 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) no dajesz diler samochodowy, kup auto i tam masz oznaczenia T1, T2 i T3. (od najsłabszej do najlepszej) na twój lvl możesz kupić auta z T1 ale nie warto bo chyba od 10lvl możesz kupić mazde RX-7 z T2. Na prawdę super autko. Na dole gdzie masz kolor samochodu klikasz w prawo i masz już auta za kase. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Socom95 Atrox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie ma sensu kupować auta z t1 przy twoim lvl.Poczekaj do 10 lvl i kuo rx7 tak jak mówił Socom95. Socom95 i Atrox 2 ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasir123 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 jeszcze jedno a dlaczego można kupić tylko podstawowe części a niema nigdzie np seri ulicznej, można je tylko wygrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Możesz wygrać części tuningowane i ulepszone z kart nagród. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi