grzes1300 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 nie wiem gdzie to napisać więc piszę to tutaj jak mamy gry FPP to mamy Seria GTA i w tej seri zrobić podział na GTA 4 i GTA SA bo jest mały bałagan nie wiem czy mnie zrozumiecie Odnośnik do komentarza
DominqPL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 moim zdaniem jest to zbędę iż dział jest mały Sygnatura & avatar zrobiony przez Equ. - - - - - Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dokładnie. Dział się rozwija i póki co należy robic różne spisy itp. Jak ktoś np będzie potrzebował cheata/moda do gta 1, 2, to będzie pisał w dziale głównym, bo będą podzielone na SA i 4? ? Na nie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie, jak dział będzie taki jak CS, to wtedy można podzielić. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Także podpisuję się pod tym co napisały osoby wyżej. Dział jest jak na razie za mały, aby go tak rozbudowywać. Odnośnik do komentarza
JacoH Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dobrze jest jak jet nie wiem co chcesz zmieniać. "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi