Sneakysu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) W Kalika Case wygrałem jakiś Pistol na 7 Dni , i mogłem go przerobić w Gun Emporium->Forge Wyszedł mi pistolecik pod nazwą Dragoon Kto nie widział go , jak strzela i jego szybki reload ammo może zobaczyć tutaj ;] http://www.youtube.com/watch?v=Eyo4n2RytUg Edytowane 18 Czerwca 2011 przez T-Cross Strucel 1 Odnośnik do komentarza
1Lenny Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Troche Ci laguje^^ g23 rulz Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nice lagi. Mogłem nagrac, jak gitarą walnąłem unba z +. Pogubiłem się z tymi pistoletami, mnóstwo ich w gun emporium i ich nie rozróżniam. Po prostu mówie "pistolet z gun emporium" . Epicko wygląda. Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hmm ale mogłeś pokazać jaki ma dmg. Wejdź w elimination na pistol only i wtedy nam pokaż jak wojujesz | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
KaKa~Pr0 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nice ;] Lekkie laggi ale nie przeszkadzają w oglądaniu Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Wejdź w elimination na pistol only i wtedy nam pokaż jak wojujesz Aż tak to ja nie wojuje chciałem tylko Wam pokazać jak wygląda , odgłos strzału i reload szybki EDIT : @Down Jutro dodam tutaj Edytowane 17 Czerwca 2011 przez T-Cross Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Aż tak to ja nie wojuje chciałem tylko Wam pokazać jak wygląda , odgłos strzału i reload szybki oj tam zmontuj jak kogos zabijasz, na ile shotów | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @Refresh Dodałem zdjęcie z Damege itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi