LamS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam mam problem z bronią i proszę nie zamykać niech wyjaśni się problem albo niech ktoś pomoże tutaj ss SS : SS Link : http://imageshack.us/photo/my-images/821/kratkiu.jpg/ Chodzi mi o ilość kratek w tej pierwszej są tylko 2 i nie mogę wgrać tej broni w tej drugiej jest dużo tych kratek i udało mi się ją wgrać Moje pyt.. jak naprawić ten model żeby nie było 2 kratek ale dużo tych kratek ? [ Limit i piąteczka ] Drugie pyt. jak ma się 100 % warn'ów to już koniec z mpc ?? ban paremetalny ? [ x2 +,- jak to woli ] Me Metin2 Priv i fast77 2 By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Co do drugiego pytania - Tak. 100% - perm. LamS 1 ex Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja to robiłem powiększając broń w 3ds, ale i tak jej nie było widać w grze... Więc też przyłączam się do pytania. Odnośnik do komentarza
LamS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) No bo się pytam bo to mnie powoli wkurza zaczą coś robić z brońmi jak widać 2 mi wyszła a 1 nie moja ale próbowałem robić tak jak z drugą i nic lipa więc pytam się was P.S. Szkoda mi trochę rozstać się z mpcforum bo już niedługo koniec dręczą mnie ciągłe warny :[ no nic fajnie było mam 60 % miałem tyle tut'ów ani 5 % nie zdejmą : [ @Edit Chciałbym zaprezentować następną porażkę http://imageshack.us/photo/my-images/535/znowu.jpg/ Edytowane 17 Czerwca 2011 przez LamS By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
qqwass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 omg... powiększ broń... Twoja ma wielkość mniejszą niż yang na ziemi.... Server File Metin2 PL : ) - Klient testowy .de PL(source) - game, db , questy itd Odnośnik do komentarza
LamS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak ?? pewnie to w 3ds max 7 JAK ? By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
qqwass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 narzędziem " Select and Unoform Scale"... obok narzędzie którym obracasz obiekt Server File Metin2 PL : ) - Klient testowy .de PL(source) - game, db , questy itd Odnośnik do komentarza
LamS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) dziękować masz limit @edit i no racja mniejsze od tych yang na ziemi bo jak dodawałem to myślałem gdzie ta broń jest ?? Biała ?? znikła ?? bo sam połysk dobrze się przyjrzeć była w jego ręcy mniejsza niż palec Edytowane 17 Czerwca 2011 przez LamS By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi