CFGamer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak zmienic dzwiek np. head shota na inny bo chcem zmienic ale nie chcem nic spindolic. PLS o pomoc Z gory dzieki http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1312656560-U377212.jpg[/img] Sygna by Pafio Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie zakładaj nie potrzebnych tematów, bo to już twój x temat, na który znalazł byś odpowiedź. Skopiuj sobie oryginalny folder, ściągnij sobie dzwięki i je podmień. Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
CFGamer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie zakładaj nie potrzebnych tematów, bo to już twój x temat, na który znalazł byś odpowiedź. Skopiuj sobie oryginalny folder, ściągnij sobie dzwięki i je podmień. No wielkie dzieki. wlasnie sciaglalem sobie packa z dzwiekami i nir ma tam folderu o takiej samej nazwie i nie ma tam folderow o takiej samej nazwie tylko sa pliki o nazwie np. headshot_BL.wav i nie wiem gdzie to wrzucic dlatego prosze o odp. http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1312656560-U377212.jpg[/img] Sygna by Pafio Odnośnik do komentarza
powerdvl69 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dźwięki znajdują się przykładowo: C:/CrossFire/rez/snd2/english/message. Tam są te najważniejsze typu Headshot, double kill. Reszta, tych mniej ważnych typu odliczanie na MM są w folderze snd2 w różnych podfolderach. CFGamer 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No wielkie dzieki. wlasnie sciaglalem sobie packa z dzwiekami i nir ma tam folderu o takiej samej nazwie i nie ma tam folderow o takiej samej nazwie tylko sa pliki o nazwie np. headshot_BL.wav i nie wiem gdzie to wrzucic dlatego prosze o odp. a nie lepiej w Start --. Wyszukaj znaleźć ten headshot_bl.wav Zobaczyć jaki to folder i tak all podmienić? Uruchom trochę mózgu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi