Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kassadin dobra postać, ale ... na normale bo w low - mid elo wolą go banować. Dlaczego ? bo jest jednym z najbardziej wkurzającym champem w grze gdzie wchodziw w team fight rzucasz q i e po czym uciekasz z ult

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Kassadin to jeden z najlepszych magów. Jeśli jesteś początkującym graczem nie polecam ci go, ponieważ bardzo trudno go ogarnąć.

Polecam ci Katarinę. Też jest to dobry mag i bardzo łatwy(jak dla mnie). Zakup tego championa może być najlepszym rozwiązanie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Też zamierzam kupić kassadina (już 2,8 k) !

Ale nie rozumiem jednego ?

Jak mogą ci dać bana za to że dobrze grasz ???

I co zaznaczą/napiszą w raporcie ?

"Jestem noobem bo wkurzyłem się że przegrałem z graczem lepszym ode mnie !"

Opublikowano

@UP

misiaczku, chodzi o rankedy . w rankedach na początku banuje się championy - , -

@Top

kassadin dobra postać ale trudną ją ogarnąć

Opublikowano

czy ja wiem czy trudno ? w early nie szalejesz i po złożeniu mejai starasz sie dużo gankować

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jeśli chcesz naprawdę dobrego championa, nie zmieniaj decyzji. Kassadin jest jednym z najlepszych magów, dzięki nieprzeciętnemu ulti. Faktem jest jednak, że Katarina - wcześniej polecana - również daje radę, na dodatek nie posiada many, więc jest łatwiejsza. Choć mnie wystarczyło parę dni na ogarnięcie Kassa, wybór musisz podjąć sam.

Rock is my life.

Opublikowano

Bierz Kassadina, a nie pożałujesz. Sam nim obecnie sobie szaleję i nie jestem zawiedziony.

Świetne ulti z niskim cd sprawia, że Kassadin może pojawić się tam gdzie tylko zapragnie : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Kassadin- hmm??

Do ogarnięcia trudny to aż tak to nie jest. Po prostu trzeba wiedzieć jak odpalić combos'a tak żeby nie padnąć.

Pozatym masz runki na ap. W początkowej fazie gry 40ap+ = kox (spam q i e)

Więc kupuj, ale nie zniechęcaj się po jednej grze.

aqcu39P.png
Opublikowano (edytowane)

Ja bym polecił ci LeBlanc. ma dobry escape, bardzo silny nuke, ale niestety tak samo jak Kasse trzeba ogarnąć. Polecam! ;)

Edytowane przez Faceroll