MaT™ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam takie pytanie jeśli mam np tam miecz i buty jakieś i niebieskie i czerwone miksy to zajmuje 4 miejsca, a jest 6 to jak mam zrobić Stark's Fervor jeśli na to potrzeba 3 itemy to nie mam miejsca nie da się jakoś powiększyć, bo wtedy musze poty uzyć all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Po prostu zbierasz na cały item i kupujesz Stark'a jak już masz na niego całą kasę. W ten sposób nie musisz kupować po kolei tylko od razu masz starka. No i nic nie kasujesz. Zawsze jak kupujesz item nadrzędny to te potrzebne do jego zbudowania znikają : ) MaT™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaT™ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A dzięki myślalem, że musze wszystko kupować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi