Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KBot, IBot - problem

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem z w.w. botami. Po zainstalowaniu próbuję je uruchomić jednak nic się nie dzieje. Klikam i nic... Może ktoś już miał podobny problem ? Jeśli chodzi o Javę to mam "Java 6 Update 26".

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

a instalowałeś może jdk lub Visual Basica( Visual Studio 2010),

kbot/ibot mi się nie uruchamiają nawet od pewnego czasu na lapku.

Zauważyłem że strasznie to miesza jak ma sie soft i sterowniki do pisania programów oraz do ich otwierania (netframework). Niestety -.-

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano (edytowane)

Nic takiego nie instalowałem... Jeszcze jakieś pomysły ?

Pomoże ktoś ?

Edytowane przez creative7
www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

A może coś po prostu tak szybko zabija te boty w procesie, że wygląda jakby się nie uruchamiały? Miałem tak na pewnym dedyku. Możesz spróbować zmienić nazwę bota z K/Ibot.exe na csrss.exe.

Opublikowano

Próbowałeś zrobić to co mówię? Uruchom KBotcc, zaloguj się do jabber. A później zmień nazwę z KBot.exe na csrss.exe i włącz ten plik.

Opublikowano

O to chodzi. Bo jeśli coś ci zamyka od razu KBota, to po zmianie jego nazwy na csrss.exe plik nie będzie jako plik użytkownika, tylko systemu i nie powinien zostać zamknięty.

Opublikowano (edytowane)

Win xP.

Arek, próbuję Twoim sposobem ale nie pomaga ;/ Gdy zmienię nazwę to w procesach i tak wyskakuje osobny plik z tą nazwą tyle że jako plik użytkownika.

Edytowane przez creative7
www.pomyslowi24.pl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...