xPonury Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Tu mam akurat screena z koreana ,ale podobne błedy mam na interionalu Posiadam karte graficzną : Nvidia GTX460 1GB I teraz mam pytanie jak mozna to naprawić bo to mi utrudnia grę: - dezorientuje - ukrywa przeciwnikow SCR w załączniku Dodam też ,że podobne błędy mam w innych grach Edytowane 17 Czerwca 2011 przez ujmnji MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To są tzw. "artefakty". Masz też je jak normalnie po prostu używasz Windowsa? Miałeś to wcześniej? Twoja karta graficzna już ledwo żyje i będziesz musiał ją wymienić w najbliższym okresie. Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam to od kilku dni i tylko w grach. A karta jest ma gwarancje jeszcze przez pół roku. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To ją odeślij i niech dadzą Ci nową. : ) Powinno się to odbyć w ciągu max. 10 dni. BTW: Sprawdź sobie temp. na karcie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi