.Scofield. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pójdzie mi ta gra na takim sprzęcie?: Procesor: Intel Pentium 4 3GHz Ram: 1GB Karta Graficzna: GeForce FX 5500 128MB Konserwa-Maciek 1 @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście HS@@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakoss Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Grałem na gorszym sprzęcie i rajdowałem z klanem Priorytetem jest tylko ustawienie detali na very low Zamknęli mi serwery do Fify 10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Scofield. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 aha a na jakim privie najlepiej grać? Konserwa-Maciek 1 @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście HS@@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukim Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zależy jaką masz kronikę, a jak już wiesz jaką masz kronikę, to zależy jaki chcesz serwer (low, mid, high rate) czyli jak szybko chcesz expić ;p Patryksss 1 Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/ 私は日本が大好きです Zbieram ;D -_- !!! I HATE METIN 2 !!! -_- http://www.youtube.com/watch?v=jFJyuSwFUEA&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Scofield. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A co to jest ta "kronika", ja jeszcze tej gry nie ściągnąłem Konserwa-Maciek 1 @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście HS@@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h4r Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Mój sprzęt : AMD Athlon XP 2500+ 1,84 GHZ GeForce FX 5200 128mb / 64 bit DDR1 1024mb (1GB) Moge podkręcić ewentualnie procka albo karte graficzna bo jak te dwie rzeczy podkręce na raz to mi sie wiesza komp Prockam oge do 2.0 GHZ podkrecic a na karcie zegary procesora z 250 do 305 MHZ a pamieci 333 do 465 wiec co wybrac i jak myslicie dobrze bedzie gra chodzila ? predkosc neta w podpisie. aha i mam kronike jesli to jest w ogole kronika Freya. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez h4r League of Legends EUNE - h4r Steam Profil - h4r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi