szarywojo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema ostatnio kupiłem sobie assassin creed 1 nie patrzyłem na wymagania bo po prostu się spieszyłem a teraz zainstalowałem i dupa nie działa pokazuje się obrazek assassin creed i koniec Moje parametry kompa: AMD Sempron2200+ 1,51 ghz 1gb ram karta graficzna NVIDIA GeForce FX 5200 128MB Czy jest jakaś szansa że będzie działało na chociaż 10-20fps może jakieś patche czy coś żeby obniżyło wymagania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zainstaluj patch v1.02 , może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarywojo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zainstaluj patch v1.02 , może pomoże. Niestety nieda rady zainstalowałem i dalej niechce się uruchomić a da się jakoś zmniejszyć wymagania graficzne wiem że do gta 4 jest takie coś a czy do assassina jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi