Sneakysu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Jak Pominąć Banner ,który wyskakuje po wyłączeniu gry 1)Wchodzimy w folder z grą CombatArms EU 2)Szukamy pliku pod nazwą EndingBanner 3)Usuwamy go 4)Cieszymy się że to nam nie wyskakuję ;P TuT bardzo banalny , bo prawie każdy umiałby to zrobić , ale NIE WSZYSCY więc to jest dla tych co nie wiedzą jak Edytowane 17 Czerwca 2011 przez T-Cross Doktor Joint, rufex i selweron 3 Odnośnik do komentarza
LolczymonxD Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Heh ;P Dzięki też mnie to bardzo wkurzało ;P Sneakysu 1 lubie wonhać pierdy o smakó guwna.. Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Na 100% było tylko nzaleźć nie mogę :P | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Na 100% było tylko nzaleźć nie mogę :P Jak było to Sry .. Ale zrobiłem go bo też nie znalazłem tego tuta ;] Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak było to Sry .. Ale zrobiłem go bo też nie znalazłem tego tuta ;] Taaa dobrze że jest bo się nie mogę dostać do tego Tuta. To miał jakąś zrytą nazwę bo coś z hack shieldem chyba :P | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
I_ 3 I-I @ R T Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie radzę usuwać tego pliku. Nexon może uważać to za game mody, gdyż będzie brakowało 1 pliku. +1 BAN Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 każdy kto zainteresował się plikami gry znalazł by to... tak samo z tym że na początku musisz kliknąć Start game aby włączyć CA, poszukasz, pobawisz się i wyłączysz. @down. widzę że Wy dalej nie kumacie za co Nexon daje bany ... Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 tak to było i to dawno, ale radze uważać bo za ingerencje w folder gry jest ban.... ja tam wole wyłączać go niż bana załapać pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
I_ 3 I-I @ R T Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Widocznie ty nie wiesz za co. Kumpel z majorem 3 dostal bana za to, w suporcie mu napisali ze usunal baner i uzywal auto clikera. Radze ci poczytac co to takiego suma kontrolna CRC. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 kiedy go dostał ? jakiś miesiąc(max 2) temu nexon sam napisał że dają bany tylko za modyfikacje które w jakiś sposób dają nam przewagę nad innymi graczami. i uzywal auto clikera mogli uznać to za bota. i poleciał banik. Odnośnik do komentarza
krzysiek987 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 czyli lenart jak ja czytam to według ciebie modowanie ( zmiana wyglądu, koloru lub głosu broni nie jest banowane?....) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a daje Ci przewagę nad innymi ? Odnośnik do komentarza
krzysiek987 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No nie, lecz niedawno mówiono, że najmniejszy modzik (zmiana w plikach combata) jest banowane... Więc w końcu już się zagubiłem Odnośnik do komentarza
Arg0oS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wiesz jak masz wątpliwości to zapytaj sie nexona on ci wszystko powie ja wciagałem kakao ale szału nie było ;p Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @Len ja tam się nie znam na najnowszych przepisach, ale sam uważam i nie chce dostać bana no może z tymi modami tylko z wyglądu to i prawda.... ale to co ty mówisz wydaję mi się zbyt piękne, bo ta reklama musi się wyświetlać bo oni na tym kasę trzepią :P pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
matrixz Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 up jak mogą trzepać kasę na SWOIM bannerze np z bingo wtf?! Co do tematu też chciałbym się dowiedzieć bo mam win 7 i zmienia mi się przez to kolorek paska narzędzi W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Co do tematu też chciałbym się dowiedzieć bo mam win 7 i zmienia mi się przez to kolorek paska narzędzi Co? Jak Ci się kolorek paska zmienia ? Po wyłączeniu gry czy przy wyświetlaniu bannera ?! Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi