Marvel40 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam wszystkich, szukam tak jakby nauczyciela ; ) kogoś kto zna się na Autoit, kto mógłby mnie trochę poduczyć, podpowiedzieć jak coś nie wiem, dawać jakieś zadania które mógłbym robić ; ) Bo tak samemu to mi się nudno uczy, nie wiem jak do czego się zabrać, co mogę zrobić. ; ) Więc szukam kogoś ogarniętego kto mógłby mi pomóc. ; _) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunun Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 napisz sobie jakiegoś bota do gry, albo jakiś programik, może kalkulator czy jakas prostą gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet-schabowy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 F1 twoim najlepszym przyjacielem! tk371 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek333314 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W razie pytan to smialo nowy temat a jak sadzisz ze bedziesz przeszkadzal to mozesz do mnie na pw. Moje gry i programy: [Poradnik] Pisanie gry 2D w AutoIT z silnikiem Irrlicht [Program] SendToAll czyli wyslij meail do wielu osób za pomocą kliknięcia! [Program] Polonica - usuń polskie znaki z pliku czy tekstu! Z troską o Minecraftowych administratorów i kinomaniaków [Gra] Xanthous - czyli gra w AutoIT [Program] Renaming - program do masowego zmieniania nazw plików, numeracji itp. [Gra] Prosta strzelanka 3D(!) w AutoIT! [NEW! Program] Piszmy to razem! Czyli wspólne programowanie w sieci! Prawdziwy pech ,czyli jedna liczba która dzieliła mnie od 30000 pln : http://img26.imagesh...ial30000pln.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a płacisz coś? to tak poza tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvel40 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Taaa 1000zł z minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidjamkas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 OK ! Jestem Twoim nauczycielem. Twoje pierwsze zadanie, zaimplementuj w autoit te algorytmy : http://www.algorytm.org/algorytmy-sortowania/ W razie problemu pisz na forum - tylko jak wyskoczysz z jakimś pytaniem na które odpowiedz masz w przyklejonych to do widzenia. Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokuxd Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 masz w podpietych tutki jak je przeczytasz i przeanalizujesz przyklady w nich to juz 50% sukcesu. zadanie pierwsze : z warunków if else endif: program ktory bedzie okreslal twoj wiek:) kategorie wiekowe mniej niz 10 lat ,10, wiecej niz 10 mniej niz 20, 20, wiecej niz 20 mniej niz 30 itd do 100... teraz masz input wpisujesz wiek>klik button start i musi okreslic ile masz lat np 15, wiec wynik powinien byc: wiecej niz 10 mniej niz 20 jak skonczyc wklej kod zobaczymy co wyszlo:) jak by cos bylo nie jasne pisz Do $wiek+=1 Until ŻycieGetMsg() = -3 zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi