*Tabciogaraj* Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Strona do przypominania hasła nie działa... Hasło zmieniałem przy ponownym rozruchu PSN... Przypominam ,że jestem cały czas zalogowany ,a oferta na steam z PSN jest bardzo ciekawa... Z resztą muszę to hasło mieć w razie czego... Będą + za dobrą odpowiedź! - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Login12345 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie da sie mam ten sam problem co ty RMCF Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Na zaistniałą sytuację na razie nie ma wyjścia lecz jeśli jest ci tak potrzebne możesz utworzyć nowego użytkownika i na nim odzyskać hasło Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Powiesz jak odzyskać na innym użytkowniku? - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Możesz utworzyć nowego użytkownika następnie w Playstation Network dać Przypomnij hasło i postępujesz z napisanymi krokami . konieczne jest żebyś pamiętał e-maila na którym konto było zarejestrowane *Tabciogaraj* 1 Odnośnik do komentarza
*Tabciogaraj* Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie będzie bana za Multi acc? - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza
Login12345 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 możesz zareejstrowac konto np na siostre mame tate brata kumpla *Tabciogaraj* 1 RMCF Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi