PerfectWordlMt2 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam serwer wystartuje 19 czerwca zaparaszm juz do sieci WakacjeMt2-1 tak az do -9 haslo 12345 jak bendziecie chcieli jakes new eq pisac tu w temacie albo na pw Pozdrawiam [HA]MIchal Chacku Czak i StereoStrings 2 Odnośnik do komentarza
LubieMiód Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wtf!? Jeśli dajesz zapowiedź to podaj: Raty Jakie nowe mapy Jakie nowe bronie Jakie nowe zbroje Jakie nowe bronie Jaki max lvl Jakie shopy Co nowego i wog. Sterek 1 Odnośnik do komentarza
DarkCrusade Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dla mnie fake pewnie pliki koaczka i tyle.Założe sie że nawet nie wie jak ustawić raty na serwie pewnie komendami będzie nawalać i tyle. Odnośnik do komentarza
PerfectWordlMt2 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 tak chuja do buzi miałem juz serwer 4fun FOreverFreeMt2 Mniamik 1 Odnośnik do komentarza
DominqPL Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 hehe .. profesjonalna nazwa serwer phi mało osób zagra większość na wakacjach sie dobrze bawi .. moim zdaniem serwer nie wypali Sygnatura & avatar zrobiony przez Equ. - - - - - Odnośnik do komentarza
DarkCrusade Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 to będzie hard sam mi pisał GM tego serwa pozdro LoxTix 1 Odnośnik do komentarza
shanell Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Coś czuję, że jest to ten sam serwer "Wakacje" co wystartował i padł w przeciągu tygodnia... Totalna klapa... Live life to the fullest, because tomorrow may not be Sygnaturki by Kira/Shanell Odnośnik do komentarza
FrestiX Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Weś chłopie myślisz że ktoś na tym serwie wogólę zagra nie rozśmieszaj mnie. Odnośnik do komentarza
rak222 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Co to ma być ? Odnośnik do komentarza
Lordeczek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 No właśnie co to ma być dałeś tyle informacji że aż się nic nie dowiedziałem raczej za dużo ludzi z tego nie skorzysta Odnośnik do komentarza
shanell Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Up on nawet nie wystartował... Tak w ogóle to dlaczego ten topic jest nadal open?! Live life to the fullest, because tomorrow may not be Sygnaturki by Kira/Shanell Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Publikacje serwerów -> Zapowiedzi i Dyskusje" do: "Inne -> Kosz". ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi