ziomaszxd Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Siemka. W modzie by kamer jakis SF czy jakos tak mozna na privach sobie gildie robić. Gram na atlantismt2 i na dropki jak raz zrobiłem gildie potem usunalem i odczekałem 1 dzien to drugi raz nie moglem zrobic ;< co zrobic zebym mogl robic gildie ? Sorki nie dałem w temacie "[problem]" prosiłbym moderatora, o poprawienie Edytowane 16 Czerwca 2011 przez ziomaszxd Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Musisz zrobic nowa postac i nowa gildii bo pewnie serwer nie ma ustawionej opcji, gdy odejdziesz / usuniesz gildiie to mozesz stworzyc od razu druga. Fialin 1 Odnośnik do komentarza
ziomaszxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Tzn odczekałem 24h a robienie od nowa skili to meczacejest :< Teraz to i na nowej postaci nie moge wgl gildii stwrzyc ;< Edytowane 17 Czerwca 2011 przez ziomaszxd Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeden temat wystraczy http://www.mpcforum.pl/topic/376372-problem-opcja-cguild/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi