RastaPRL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cześć . http://www.youtube.com/watch?v=JEPeeLtcTbQ&NR=1 Próbowałem takie coś zrobić , kupiłem coca cole w biedronek ( bo tania ) wrzuciłem 3 mentosy miętowe i tak " trzepałem " i pierdolnołem z całej siły i chuja .. próbowałem klika razy ale nic , działa tylko że piane wydupca w górę ... to może inne coś wrzucili tam ?? jak myślicie Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat . Odnośnik do komentarza
DominqPL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 bo musisz to od razu zamknąć ... chyba że ta cola jest z biedronki to powodzenia ;D zrób lepsze.. oblej dżdżownicę colą i zobaczysz jak napęcznieje i wybuchnie ;d Sygnatura & avatar zrobiony przez Equ. - - - - - Odnośnik do komentarza
Crossbow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No chłopaki ładnie poszli myśle iż to nie były same mentosy Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Colą z biedronki to sobie możesz... Odnośnik do komentarza
RastaPRL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to trzeba być bogatym :P bo pepsi kosztuje no 5-6 zł duże ( dawno nie kupowałem więc nie wiem) ale zauważycie , on wrzucił to i od razu zaczął trzepać ... no ale jak on to zakręcił ?? Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat . Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Najlepiej oryginalna cola + mentosy miętowe..jak wsadzisz mentosa do takiej coli od razu robi się "fontanna" ,najlepszym rozwiązaniem jest doczepić mentosy do korka (na wykałaczce np.) zakręcić, przekręcić butelke do góry nogami i masz wybuch Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi