Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z pewną grą chcę ją zainstalować ale jak już klikam instaluj to mi sie szybko instaluje i gry nie ma szukałem wszędzie w dysku c i dysku d i nie ma jej mieliście takie coś i jak taki problem rozwiązaliście ??

5mvx.jpg

Opublikowano

nie o to mi chodzi tylko o to że gry nie moge zainstalować jak sie instaluje to potem szybko sie instaluje i nie da sie jej wogle zainstalować nie wiem czy to wina komputera czy gry

5mvx.jpg

Opublikowano
gry nie moge zainstalować jak sie instaluje to potem szybko sie instaluje i nie da sie jej wogle zainstalować

yyy..?

Usiądź 5 min przed kompem i pomyśl jak to napisać bo ja nic nie rozumiem

Opublikowano

gra oryginał

jak instaluje grę to pochwili mi sie odrazu jak kliknę zainstaluj to mi sie szybko instaluje i pochwili jak klikam finish to nie mam gry zainstalowanej

wyrazniejsze: klikam instaluj i pochwili szybko mi sie instaluje mógłbym to nagrać ale nie wiem jakim programem to zrobić

5mvx.jpg

Opublikowano

nie próbowałem bo kuzyn sie nie zgodził by. tak tylko że to był inny błąd kupiłem oryginałke gta 4 i jak instalowałem to pisało że błąd data 2 nie można zainstalować gry. ostatnio a raczej kiedyś kupiłem windows vistę i kiedyś to miałem xp i wszystko dobrze ale jak kupiłem viste to zaś po kilku dniach instalowałem tę gre właśnie i sie okazało że wszystko ok było i ze grałem i teraz właśnie ten problem sie tu pojawił może to przez viste? jak jest tylko jedno rozwiązanie czyli kupić xp to odpada

5mvx.jpg

Opublikowano (edytowane)

mam film w załączniku

skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7e4de6a84ec7fbc3c52da9f7f55a8f5b681e91a066950deeaef50d491445e428-1308827181

Nie uważasz, że 3 posty podrząd to przesada? / Turek

I skan do tego pliczku

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez rafalj1234

5mvx.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...