azalel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Chodzi o Kamer moda i możliwość bonowania śr i um. Czy jest sposób i co byłoby mi potrzebne żeby dodać nowe bronie. Kamer ich po prostu nie widzi, w handlu widać żółć a w plecaku wgl. nie widać chodziłoby mi również o to żeby kamer nie tylko je widział ale też żeby potrafił bonować im śr i um ponieważ innym bronią na 85-120lvl bonuje bez problemu a tych nie widzi i nie ma jak bonować. Odnośnik do komentarza
Danio :D Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Z orginalnego klienta gry wklej cały folder pc do kamermoda. Mi to pomogło Odnośnik do komentarza
azalel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Właśnie na ten pomysł wpadłem zanim cokolwiek tu napisałem :P ale niestety nic nie daje. Odnośnik do komentarza
azalel Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nikt nie zna odpowiedzi? po przekopiowaniu i robieniu wszystkiego np. skopiowanie całego folderu pack z tego serwera do kamera nic nie daje widać tarcze które na kamerze miały inne ikonki ale broni nadal nie widać. Odnośnik do komentarza
tester888 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 To może to : Link do pobrania. http://www.przeklej.pl/plik/nowe-bronie-rar-00226b2v97tb Można z nimi zrobić sr. lub um. przy pomocy kamer moda. Tylko niektóre. Musisz mieć kamer moda wgranego najnowszego z zmianą sr. i um. Potem wklej te pliki do folderu "pack" i grasz z nowymi brońmi. Odnośnik do komentarza
azalel Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Niestety dalej ich nie widać, na ss w tym folderze są pokazane noże (na Yitian2 noże Zin-Farang) jednak po zrobieniu wszystkiego jak trzeba dalej jest puste miejsce tam gdzie powinny być. np. Dzwon Smoczego Łba (też na 120lvl) było widać cały czas w eq, tylko "Nóż Zin-Farang" i "Szmaragdowe Ostrze" nawet po skopiowaniu tego nie widać ani w eq ani w handlu (w handlu tylko żółć) Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mam rade na to weź ściagnij klienta tego serwa potem pliki z tego klienta z pack pliki icon i item przekopjuj do kamera powinno działać a jak nie zadziała to przekopjuj jeszcze plik index z pack klienta servera ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
azalel Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Na prawdę nie wiem gdzie leży problem, robiłem wszystko, kopiowałem te poszczególne pliki a później nawet calutki folder pack jednak nadal nic to nie dało nadal nie widać noży Zin-Farang i Szmaragdowego Ostrza a np. w nowych tarczach nie widać wbudowanych bonów tylko te które sam dodałem w 1-7b i wygląd. Dziwi mnie ze to jest tak niemożliwe do zrobienia. Tak to wygląda na cliencie, w kamerze nie da rady tego zobaczyć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.