Skocz do zawartości

[Pytanie] Kamer mod

azalel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chodzi o Kamer moda i możliwość bonowania śr i um.

Czy jest sposób i co byłoby mi potrzebne żeby dodać nowe bronie.

Kamer ich po prostu nie widzi, w handlu widać żółć a w plecaku wgl. nie widać

chodziłoby mi również o to żeby kamer nie tylko je widział ale też żeby potrafił bonować im śr i um ponieważ innym bronią na 85-120lvl bonuje bez problemu a tych nie widzi i nie ma jak bonować.

Niestety dalej ich nie widać, na ss w tym folderze są pokazane noże (na Yitian2 noże Zin-Farang) jednak po zrobieniu wszystkiego jak trzeba dalej jest puste miejsce tam gdzie powinny być.

np. Dzwon Smoczego Łba (też na 120lvl) było widać cały czas w eq, tylko "Nóż Zin-Farang" i "Szmaragdowe Ostrze" nawet po skopiowaniu tego nie widać ani w eq ani w handlu (w handlu tylko żółć)

Mam rade na to weź ściagnij klienta tego serwa potem pliki z tego klienta z pack pliki icon i item przekopjuj do kamera powinno działać a jak nie zadziała to przekopjuj jeszcze plik index z pack klienta servera

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Na prawdę nie wiem gdzie leży problem, robiłem wszystko, kopiowałem te poszczególne pliki a później nawet calutki folder pack jednak nadal nic to nie dało

nadal nie widać noży Zin-Farang i Szmaragdowego Ostrza a np. w nowych tarczach nie widać wbudowanych bonów tylko te które sam dodałem w 1-7b i wygląd.

Dziwi mnie ze to jest tak niemożliwe do zrobienia. o.O

zinfarangiszmaragdoweos.jpg

Tak to wygląda na cliencie, w kamerze nie da rady tego zobaczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Kamer mod   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...