baloniki Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Elo, zakupilem sobie Amumu, gra mi sie nim bardzo dobrze chociaz nie posiadam buildu w 100% :/ Patrzalem na mobfire ale co kazdy to inny build, namieszalo mi to bardzo wiec pytam sie was o jakis konkretny build. Jak mam robic build jak np w grze jestem przeciwko 2 casterom i 3 wojownikow, archerow, interesowalby mnie build z duza iloscia hp, phy defa i m defa. Tutaj pokarze wam jakim buildem grac aktualnie \/ http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/amumu-the-tank-slayer-46190 Licze na wasza pomoc aKiMaLaGa WoSuAaAaAp KwiKwiChrumChrum Zbieram Minusiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Jak komuś nie podoba się build proszę to uargumentować i nie hajterzyć, pozdrawiam. Dodam jeszcze, że amumu gdy masz ogarnięty team idź na jungle i rozdawaj skile tak : E->W->Q->E->E->R->E->W->E->W->R->W->W->Q->Q->R->Q->Q Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Opal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Buildy większości tanków są całkowicie zależne od sytuacji i core stanowi tylko 1-szy item i boots of speed. 3/4 silnych dps-ów - jak najwięcej armora oraz hp - jeśli w przeciwnym teamie jest postać zadająca % z maksymalnego życia (xin, vayne) jak najwięcej armora. Najprzydatniejszy item - thornmail 2/3 dpsów oraz 2/3 casterów - armor + m.res + hp. 3/4 casterów - full m.res i hp. Najprzydatniejszy item - Force of Nature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neoo2121 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dam ci radę. Nigdy nie chodź amumu na linię. Jest za słaby, potem ma mało last hitów. Za to bierzesz smite i cisniesz do Jungli. Pro ganki z stunem i ulti. Jak się przyzwyczajisz to zakamasz ocb. Wiadomo, że to nie ww i zaczynasz od duchów, chyba, że ci z mid ktoś pomoże to blue->duchy->psy->golemki->red, zależy po jakiej stronie jesteś. Core to: Mercury, Sunfire Cape, Fon i Banshee. Reszta to możesz np. guardiana. zbyt duża sygnatura / Enzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dam ci radę. Nigdy nie chodź amumu na linię. Jest za słaby, potem ma mało last hitów. Za to bierzesz smite i cisniesz do Jungli. Pro ganki z stunem i ulti. Jak się przyzwyczajisz to zakamasz ocb. Wiadomo, że to nie ww i zaczynasz od duchów, chyba, że ci z mid ktoś pomoże to blue->duchy->psy->golemki->red, zależy po jakiej stronie jesteś. Core to: Mercury, Sunfire Cape, Fon i Banshee. Reszta to możesz np. guardiana. Chyba cię poj***** ,amumu od duchów? Ja spokojnie bez pulla jade blue ,skill W i jazda. wilku44 1 "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak komuś nie podoba się build proszę to uargumentować i nie hajterzyć, pozdrawiam. Dodam jeszcze, że amumu gdy masz ogarnięty team idź na jungle i rozdawaj skile tak :E->W->Q->E->E->R->E->W->E->W->R->W->W->Q->Q->R->Q->Q na jungle zaczyna się od W bo zabiera % hp wiec imo jest lepsze i nie ma 1 buildu na tanka bo sam musisz wiedzieć co robić zależnie od przeciwników (jak ktoś wyżej napisał) Wiadomo, że to nie ww i zaczynasz od duchów, chyba, że ci z mid ktoś pomoże to blue->duchy->psy->golemki->red, zależy po jakiej stronie jesteś. co do tego nie mogę się zgodzić bo mumia to jeden z lepszych i szybszych junglerow przez swoje aoe spele więc jungluje się normalnie blue > wilki > duchy > red > golemy i gank Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 na jungle zaczyna się od W bo zabiera % hp wiec imo jest lepsze i nie ma 1 buildu na tanka bo sam musisz wiedzieć co robić zależnie od przeciwników (jak ktoś wyżej napisał) co do tego nie mogę się zgodzić bo mumia to jeden z lepszych i szybszych junglerow przez swoje aoe spele więc jungluje się normalnie blue > wilki > duchy > red > golemy i gank Po golemach b i potem gank. Ma się za mało hp żeby potem gankować. "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @up zależy czy Ci zpulują czy nie, a jeżeli dostaniesz opatentowany przez kolege pul to gankujesz na full hp Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbel123 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kupiłem sobie wczoraj amumu ze względu na ten temat i muszę przyznać że jestem zadowolony . Fanem jungli nie jestem ale nim jungluje się świetnie i muszę potwierdzić słowa wyżej "Amumu marnuje się na linii " Da plays :> zqrkgj10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloniki Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mi sie swietnie gra Amumu przez jego ulti, ktore bardzo pomaga druzynie, mam zamiar kupic jakiegos innego tanka do kolekcji i mysle nad Shen'em lub remmus'em, moglibyscie cos doradzic?;D aKiMaLaGa WoSuAaAaAp KwiKwiChrumChrum Zbieram Minusiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloniki Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mi sie swietnie gra Amumu przez jego ulti, ktore bardzo pomaga druzynie, mam zamiar kupic jakiegos innego tanka do kolekcji i mysle nad Shen'em lub remmus'em, moglibyscie cos doradzic?;D aKiMaLaGa WoSuAaAaAp KwiKwiChrumChrum Zbieram Minusiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 na rammusa masz na forum mój poradnik więc sobie znajdź i zobacz, a na shena później też mogę zrobić Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi