henazari1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Telefon LG KU990 nie chce mi się włączyć. Naciskam włącznik i nic się nie dzieje. Nawet podświetlenia klawiszy. Stało się to po ładowaniu... telefon się wyłączył i tyle... Rozebrałem go i w środku jest wszystko elegancko. Na google wyczytałem że to może być wina softu. Czy to prawda? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 diagnoza techniczna przez internet, ciekawe jak ktoś stwierdzi co masz uszkodzone oddaj do serwisu If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ale ja nie chce wiedzieć co się zepsuło tylko pytam czy to może być wina softu że nie chce się włączyć. Odnośnik do komentarza
Snezard Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up raczej nie jest to wina softu ;p chyba że ostatnio jakiegoś wgrałeś .. Odnośnik do komentarza
IcemaN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Miałem tego lg, softów nawgrywałem się z 10 ;] To na pewno nie od softu, coś poszło z elektroniką. Odnośnik do komentarza
KozakMaslak Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zobacz czy bateria ma styk. Ja w LG też miałem luz ale wsadziłem kawałek papieru pomiędzy obudowę a baterię i działa elegancko. Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ok widzę że bateria jest ok bo jak podepnę do ładowarki to telefon normalnie się ładuje... Wydaje mi się że to jednak wina softu... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi