Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TO PYTANIE MNIE DRĘCZY JUŻ JAKIŚ CZAS

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZEMU MINECRAFT MA TYLE WIELBICIELI? PRZECIEŻ TA GRA ROBI LUDZIOM PAPKE Z MÓZGU I NA DODATEK JEST CHUJOWA PO CAŁOŚCI.

OGLĄDAM JUTUBA I JAK WIDZE JAKIEGOŚ IDIOTE CO KRĘCI FILMIKI Z TEJ GRY I MA PO 10K SUBSKRYPCJI TO CHUJ MNIE TRAFIA

KURWA CHUJ Z TYMI CO W TO GRAJĄ, ALE JAK OGLĄDACIE KTÓREGOŚ Z MINEKRAWTOWYH GWIAZD TO [*] DLA WAS, PRZECIEŻ TO TAK JAKBYM OGLĄDAŁ JAK KTOŚ GRA W WORMSY NA SINGLU

PROPS OR HEJT CZEKAM

E: I JESZCZE CHUJOWNIEJSZA GRA "TERRARIA" WYSZŁA, JAPIERDOLE.JPG

Opublikowano

Ma tylu wielbicieli bo możesz sobie w nim stworzyć to, co chciałbyś mieć w realu xD

A tak serio to nie wiem, kiedyś się z tego śmiałem a potem raz zagrałem i mnie wciągnęło :P

Gość _Shadowlord
Opublikowano

MineCraft ma specjalnie taką grafikę.

Że tak powiem, wypier*** do swojej ,, prostokątnej Tibii '''

Opublikowano

Nie zrozumiesz tego, bo nie umiesz kreatywnie myśleć i tworzyć. Mine to sandbox, w którym możesz stworzyć wszystko co chcesz- dlatego tyle osób w to gra.

anonym.png

Opublikowano

Widzisz ile minecraft ma wielbicieli ;d juz 2 minusy dostales za ta zaj**** opinie o graczach minecraft. Wedlug mnie to minecraft to bardzo fajna gra w ktorej mozna w bardzo przyjemny sposob rozszezyc wyobraznie. Kazdy woli cos innego, jesli wolisz tibie to nikt ci nie broni. Ale po jakiego chu** piszez o graczach minecrafta [takze mnie] z jestesmy jacys uposledzenie.

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

Jednym się podoba,drugim nie.Ja tam grałem jakieś 4 miesiące,ale znudziło mi się jakoś ostatnio.Nie wiem co budować już.

Opublikowano

Kurwa już wole sobie w simsy pograć niż w ten shit, też sobie można pobudować. W pełni sie z tobą zgadzam, gierka jest kiepska a ma tyle fanów co eminem. Oczywiście nie mam nic do ludzi którzy w to grają, po prostu uważam że gra jest kulawa.

Opublikowano

To że ci się nie podoba ta gra to nie zakładaj głupich pytań "Dlaczego Minecraft ma tyle wielbicieli". Jednym się podoba a drugim nie. Jeżeli cie wnerwiają kanały w których są nagrywane filmiki o tej grze to nie oglądaj ich -.-

Opublikowano

JA tam w to nie grałem, i chyba nie bd.

Nie mam ni do nich, a do tego, że ma jakąś tam zwaloną grafikę się nie przyczepiam.

TO tak jak by się przyczepić do grafiki w tibi :D

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Ludzie tak zawsze jest... Nie pamietacie jak byla mania Metin'a kazdy w to gral i na kazdym kroku ktos o tym rozmawial. Minie troche czasu to znow bedzie cicho.

Gość Mounthains
Opublikowano

To że ci się nie podoba ta gra to nie zakładaj głupich pytań "Dlaczego Minecraft ma tyle wielbicieli". Jednym się podoba a drugim nie. Jeżeli cie wnerwiają kanały w których są nagrywane filmiki o tej grze to nie oglądaj ich -.-

Wszystko spoko. Ale nawalili tego w chuj dużo i w dodatku to osoby, które mają ponad 10-15 bez mutacji. Piszczą jak głupie do mikro i biją drzewa. Przestań gadać glupoty.

Opublikowano

Cóż początkowo pomyslałem sobie: e co to za giera jaka grafa i wgl jednak jak przyszedłem do kumpla i odpalił minecrafta to bardzo mnie to wciągnęło ;]

Opublikowano

Terraria ?

Co ty masz kurwa do niej?

Pirata ściągnełęś ,bo cie nie stać.

Wjebią cię kiedyś do więzienia ,bo cie k nie było stać.

Tak samo z MineCraftem...

Niestety w moim mniemaniu Terraria jest bardziej rozbudowana niż MineCraft .

Dodatkowo nie rozumiem tego szału na "MineCrafta".

Więc Terraria>MineCraft

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No ja też się zastanawiałem, jak ludzie mogą w to grać. Są "gusty i guściki", nie którzy lubią tibię, nie którzy terrarie a inni minecrafta. Świata nie zmienisz.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Wiesz ja najpierw oglądam filmiki - myślę : ale żenada...

Potem zacząłem grać na multiplayer i zmieniłem zdanie. Oczywiściena początku miałem to rzucić w cholere, ale potem zmieniłem zdanie. Grafika jest smutna, ale wali mnie to bo to zależy od atmosfery na serwie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mario ma lepszą grafę niż ta gra ..

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Hahaha smieszny jestes. Minecraf to fajna gra, a ty moze po prostu w to nie geales i nie wiesz. Mi tez sie na poczatku nie podobala. Co do filmikow, to nawet fajnie sobie zobaczyc np. jakis ciekawy filmik Jjay'a. Zagraj, a potem oceniaj. Ehh, jaki hejt.

;)

Weteran
Opublikowano

Każda gra robi ludziom papke z mózgu..

Kiedyś stworzą grę tak realną,że nikt z domu nie będzie wychodził..niestety, a może i stety ;x

Nie wiem czemu cię to denerwuje, ale każdy ma prawo robić co chce, nawet grać w minecrafta.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja do minecrafta nic nie mam, bo sam nawet kupiłem premium, ale terraria to rzeczywiście gówno i nie wiem dlaczego ludzie w to grają (a jak to mówią -- gówien [czyli gier 2d] się nie rusza).

Nie czepiaj się np. Jjayjokera, ma naprawdę fajne ciekawe filmiki, obecnie nie gram w MC bo mi się znudził, ale jego odcinki oglądam.

Powstaje tyle filmów, bo jest co kręcić, bo można robić w tej grze co się chce, wymyślać fabułę, wszystko.

Trochę głupio że tyle małolatów z piskliwym głosem bierze się za gameplaye, ale jak sprawia im to radość/przyjemność to nie twoja sprawa, nie chcesz, nie oglądaj. Nie chcę - nie oglądam. Takie trudne?

W przeciwieństwie do np. GTA , ta gra żadnej papki z mózgu nie robi. Wręcz przeciwnie. Jest logiczna i trzeba myśleć, kombinować, być kreatywnym, mieć pomysły.

Też byłem przeciwnikiem tej gry, ale jak mnie zaciągnęli na serwer mpc to zagrałem i nawet mi się spodobało -- tak na miesiąc, potem to monotonnie się grało, tak jakoś.. dziwnie, nie było co robić.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...