kamil2894 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam! mam takie pytanie.... jezeli zrobie konto do lowienia ryb niepowiazane zadnym mailem z glownym kontem to: -wchodząć na głowną postać po łowieniu ryb mozna dostać bana? -maja taka opcje aby sprawdzic maila i dac bana glownej postaci -wrazie kary mozna sie odwoływać wiktor123456789 1 Dasz plusa a się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza
kradzieej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Nie widzę nic złego w łowieniu ryb Oo @Edit Bana dostaje się na konto a nie na postać. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez kradzieej wykurwiam. Odnośnik do komentarza
kamil2894 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie widzę nic złego w łowieniu ryb Oo ale na FB przeciez temat w hackach Dasz plusa a się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza
kradzieej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 cóż nie wspomniałeś o tym więc to już nie moja wina... wykurwiam. Odnośnik do komentarza
kamil2894 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 cóż nie wspomniałeś o tym więc to już nie moja wina... to jak z tym banem? Dasz plusa a się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza
razors15 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 dołączam się do pytania Odnośnik do komentarza
SabakaPan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tak dostaniesz bana po IP Teraz nawet z allegro banują po IP nie wiem w jaki sposób uzyskują IP (kto wystawia) ale dostałem bana na wszystkie postacie co sprzedawałem DAJ MINUSA NIE BĄDŹ ŻYŁA Odnośnik do komentarza
Seeker17 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja pierdole pomyśl jakim cudem bana dostaniesz po wylogowaniu z postaci do łowienia ryb i zalogowaniu na głównej postaci, meila mogą sprawdzić każdemu a bana ci za darmo nikt nie da, i chyba na najbardziej banalne pytanie za fb i inne boty odwołać się ni możesz. Nie chcesz dostać bana używaj blokad HS jak przerzucasz ryby, małże itp. ty wywalaj i podnoś drugą postacią, jak używasz Kamer moda to nie dawaj większej kwoty w handlu jak 10kk bo ban na 100% sam ostatnio załapałem za to nasz szczęście tylko na miesiąc. Odnośnik do komentarza
kamil2894 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja pierdole pomyśl jakim cudem bana dostaniesz po wylogowaniu z postaci do łowienia ryb i zalogowaniu na głównej postaci, meila mogą sprawdzić każdemu a bana ci za darmo nikt nie da, i chyba na najbardziej banalne pytanie za fb i inne boty odwołać się ni możesz. Nie chcesz dostać bana używaj blokad HS jak przerzucasz ryby, małże itp. ty wywalaj i podnoś drugą postacią, jak używasz Kamer moda to nie dawaj większej kwoty w handlu jak 10kk bo ban na 100% sam ostatnio załapałem za to nasz szczęście tylko na miesiąc. czyli najlepszym sposobem przekazywania zdobyczy jest wywalenie jej? Dasz plusa a się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak wywala się eq, nie handluje, bo wtedy wiadomo że sprawdzą po logach i ban. Jak będziesz miał inne emaile to się nic nie stanie, bo po IP nie banują. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi