Skocz do zawartości

[Pytanie] Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! mam takie pytanie.... jezeli zrobie konto do lowienia ryb niepowiazane zadnym mailem z glownym kontem to:

-wchodząć na głowną postać po łowieniu ryb mozna dostać bana?

-maja taka opcje aby sprawdzic maila i dac bana glownej postaci

-wrazie kary mozna sie odwoływać

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym

Ja pierdole pomyśl jakim cudem bana dostaniesz po wylogowaniu z postaci do łowienia ryb i zalogowaniu na głównej postaci, meila mogą sprawdzić każdemu a bana ci za darmo nikt nie da, i chyba na najbardziej banalne pytanie za fb i inne boty odwołać się ni możesz.

Nie chcesz dostać bana używaj blokad HS jak przerzucasz ryby, małże itp. ty wywalaj i podnoś drugą postacią, jak używasz Kamer moda to nie dawaj większej kwoty w handlu jak 10kk bo ban na 100% sam ostatnio załapałem za to nasz szczęście tylko na miesiąc.

Ja pierdole pomyśl jakim cudem bana dostaniesz po wylogowaniu z postaci do łowienia ryb i zalogowaniu na głównej postaci, meila mogą sprawdzić każdemu a bana ci za darmo nikt nie da, i chyba na najbardziej banalne pytanie za fb i inne boty odwołać się ni możesz.

Nie chcesz dostać bana używaj blokad HS jak przerzucasz ryby, małże itp. ty wywalaj i podnoś drugą postacią, jak używasz Kamer moda to nie dawaj większej kwoty w handlu jak 10kk bo ban na 100% sam ostatnio załapałem za to nasz szczęście tylko na miesiąc.

czyli najlepszym sposobem przekazywania zdobyczy jest wywalenie jej?

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym