milosz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Temat powstał bo nie wiem w co se pograć i chce znać waszą opinię jakie są najfajniejsze gry w jakie graliście. Chodzi mi tylko o gry na PC (nie chce też żadnych przez neta). Możecie wstawiać gry zarówno najnowsze jak i starsze. Grałem już (z fajniejszych gier) w: star wars jedi academy II oraz III , władca pierścieni III, Tony hawk underground II, Settlers III,V,VI , NFS Carbon,Underground II,Most Wanted, GTA San Andreas, Vice city. Edytowane 3 Lipca 2011 przez milosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nfs all czesci Minecraft single player milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acent Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja preferuje starsze gry np: GTA - każda część była fajna Postal 1 i 2 Pro Evolution Soccer 2010 Sacred Underworld NFS Underground 2 do tych tytułów z chęcią wracam Pozdrawiam i życzę miłego grania milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nfs grałem all części GTA też, postala nie lubie to zdeka chora gra... co kto lubi soccera grałem fife tez sacred underworld troszke za staro wygląda ale dzięki za chęci macie po plusie. Prosze o dalsze propozycje pomyślcie sobie - pomożecie człowiekowi i bedziecie lepszymi ludźmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Póki co wkręciłem się w Medieval 2 Total War :P milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 MineCraft-Single Player GTA-San Andreas Counter-Strike 1.6 milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek33327 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 diablo 1 i 2 ,gotchic 1,2(noc kruka), 3 teraria .fajne gry polecam milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestlee Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Minecraft Duke Nukem Forever AC Brother Hood Gothic 1 - 3 ZB ( Arcani nie polecam ) Risen Diablo II LOD milosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiiks Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 NFS Porshe, Underground 2. Most Wanted, Carbon [z powodu mojego sprzętu już w nowsze części nie mogę] FIFA seria Medal of Honor Allied Assault GTA SA NBA live 08 NBA 2k11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiiks Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 NFS Porshe, Underground 2. Most Wanted, Carbon [z powodu mojego sprzętu już w nowsze części nie mogę] FIFA seria Medal of Honor Allied Assault GTA SA NBA live 08 NBA 2k11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasted Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Grand theft auto - każda część posiada ciekawą fabułę.Można przy niej spędzić nawet kilka lat! Crisis 2 - Ciekawa gierka, polecam! Assasin's Creed 2 i Brotherhod i Revelations - Kozackie gry :] Fifa - 06,07,08,09,10,11 i wkrótce 12 - Tylko w te części jeszcze warto pograć :] Medal of honor - wszystkie części Call Of Duty - wszystkie części Need For Speed - Wszystkie części F.E.A.R 2 - Polecam! Deus Ex - Human revolution POLECĘ CI GRY W KTÓRE NIE GRAŁEM SZCZERZE MÓWIĄC ALE INNI GRALI BattleField 3,Wiedźmin 2 Zabójcy królów,Turok,Batman Arkham Asylum,Harry Potter i insygnia śmierci,Hunted : Kuźnia Demona,Just Cause 2,Infernal,Max Payne,Killing Floor,Terminator - Ocalenie,Wszystkie części Splinter Cella,Rainbow six - vegas,Tomb raider underworld,True crime - wszystkie części,FlatOut - Apokalipsa, I to już chyba wszystko co mógłbym ci polecić I Jeszcze władca pierścieni Bitwa o śródziemie 1,Area 51 Edytowane 1 Lipca 2011 przez Vasted Pomogłem? Daj minus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBusio Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 -Wiedzmin 2 -Assassin's Creed 2, Brother Hoods -MC -GTA SA -Bf. Bad Comapny -Dragon Age 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek. Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zapraszam do pogaduszek. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi