Skocz do zawartości

[Dyskusja] Jakie są wasze ulubione gry ?

milosz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat powstał bo nie wiem w co se pograć i chce znać waszą opinię jakie są najfajniejsze gry w jakie graliście. Chodzi mi tylko o gry na PC (nie chce też żadnych przez neta).

Możecie wstawiać gry zarówno najnowsze jak i starsze.

Grałem już (z fajniejszych gier) w: star wars jedi academy II oraz III , władca pierścieni III, Tony hawk underground II, Settlers III,V,VI , NFS Carbon,Underground II,Most Wanted, GTA San Andreas, Vice city.

Edytowane przez milosz

Nfs grałem all części GTA też, postala nie lubie to zdeka chora gra... co kto lubi soccera grałem fife tez sacred underworld troszke za staro wygląda ale dzięki za chęci macie po plusie.

Prosze o dalsze propozycje pomyślcie sobie - pomożecie człowiekowi i bedziecie lepszymi ludźmi :D

Grand theft auto - każda część posiada ciekawą fabułę.Można przy niej spędzić nawet kilka lat! :D

Crisis 2 - Ciekawa gierka, polecam!

Assasin's Creed 2 i Brotherhod i Revelations - Kozackie gry :]

Fifa - 06,07,08,09,10,11 i wkrótce 12 - Tylko w te części jeszcze warto pograć :]

Medal of honor - wszystkie części

Call Of Duty - wszystkie części

Need For Speed - Wszystkie części

F.E.A.R 2 - Polecam!

Deus Ex - Human revolution

POLECĘ CI GRY W KTÓRE NIE GRAŁEM SZCZERZE MÓWIĄC ALE INNI GRALI :D

BattleField 3,Wiedźmin 2 Zabójcy królów,Turok,Batman Arkham Asylum,Harry Potter i insygnia śmierci,Hunted : Kuźnia Demona,Just Cause 2,Infernal,Max Payne,Killing Floor,Terminator - Ocalenie,Wszystkie części Splinter Cella,Rainbow six - vegas,Tomb raider underworld,True crime - wszystkie części,FlatOut - Apokalipsa,

I to już chyba wszystko co mógłbym ci polecić :D

I Jeszcze władca pierścieni Bitwa o śródziemie 1,Area 51

Edytowane przez Vasted

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Jakie są wasze ulubione gry ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...