eXu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie znalazłem bardziej właściwej zakładki niż tutaj.. Przed 1h logowałem się na phpmyadmin, na ugu.pl Próbuje teraz i mam taki problem.. http://imageshack.us/photo/my-images/232/dasdcr.jpg/ próbuje wejść na 2 baze, i to samo mam.. W czym jest problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Wyczyść cookies jak to nie pomoże usuń bazę i postaw od nowa ... Lub kontakt z administracją bo dostępu do plików to nie masz ale czyszczenie cookies pomoże ale musisz all usunąć Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Apokalipson Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 właśnie się zalogowałem i wszystko git, próbuje później i to samo :P, sam już nie wiem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi