PedoÐres Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Help ludzie.! Scrashował mi się crysis2 i teraz mam 700 nanopunktów, a miałem około 4700 chyba. Wcięło mi 4000. Wiecie jak sobie dodać? bo zbieram na super doładowanie. Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dodać ich nie możesz. Musisz rozwalać te cepidy i zbierać na nowo. Przy jednej misji w ogóle nie dostawałem tych nanopkt i jak ją przeszedłem to już było ok. Odnośnik do komentarza
PedoÐres Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) A nie ma żadnych programów / save editorów / kodów ? Bo szkoda żeby tyle się zmarnowało I to już drugi raz. Jak tak będzie się cały czas crashowała gra to nigdy nie wykupię wszystkich modułów. Ogólnie jestem dalej, kosmici zabici, a ja mam mniej nanopunktów i w tym problem ;/ gdyby żyli, nie zakładałbym tego tematu. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez PedoÐres Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony Odnośnik do komentarza
swjasiu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://img820.imageshack.us/img820/3497/pedodres3.png //nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
raquo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up fail @topic proponuje przejscie na minimalnym poziomie trudnosci, nanokatalizatory zapisuja sie nawet wtedy gdy grasz na innym save. pozdr Odnośnik do komentarza
michcio431 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie możesz ich dodać x Odnośnik do komentarza
PedoÐres Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @up fail @topic proponuje przejscie na minimalnym poziomie trudnosci, nanokatalizatory zapisuja sie nawet wtedy gdy grasz na innym save. pozdr No gram na najłatwiejszym. Może i się zapisują, ale mi scrashowało grę, potem wszedlem i mi zniknęło 4000 a kosmici byli zabici ;( Dobra, jesli nie ma na to rady, to trudno, dzięki, można zamknąć. Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi