Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Pro Buildu :]

ForceBlade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam dość dobrego buildu do Master YI. Jeśli jakiś macie proszę o wstawienię go na te forum. ;)

Dziękuje z Góry. :rolleyes:

Daj Minusa - nic cię to nie kosztuje.

Opublikowano

Tu masz pod junglę.

http://www.mpcforum.pl/topic/344411-tutmaster-yi/

Ogólnie Yi powinno się robić pod cryta i attack speed.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Master Yi nie jest junglerem ale spoko, nie będę się kłócić, poza tym jeśli chłopak pyta się o build to wątpię żeby wiedział jak się jungluje.

Opublikowano

master z runami to bardzo dobry jungler(jeśli chodzi o szybkość).Build opala jest dobry ale ja jako pierwsze brałbym jakis item na life steel np latarnie (zapomnialem nazwy ;s)

Opublikowano

Myślę, że chodziło ci o

3072.gif

bądź

3050.gif

Ja osobiście nie jestem zwolennikiem life steala, chodź również jest dobry, natomiast sądzę, że gdy char ma nie-bagatela 85% crita, w dodatku ma slowa z młotka które w połączeniu z ulti robi sieczkę. Warto dodać, że ma trochę ochrony na magię i 2500 hp :)

Opublikowano

Bardziej o to mu chodziło z tą latarnią:

3154.gif

A co do life steala to na Masterze sprawdza się on wyśmienicie.

Duży attack speed + cryt i leczysz się jak szalony, a do tego i dmg bardzo dobry.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@opal już 2 raz pierdolisz jak nie masz pojęcia o rzeczy.

Jak bd miał trochę czasu to zrobię poradnik o masterze...

PS: Ciekawe po co Ci banshe Vheil(coś takiego) na masterze jak master nie jest tankiem i rzadko go się focusuje...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Proszę pro build do gry na linii. Lepszego naprawdę nie ma.

1055.gif Doran's Blade

3006.gif Berserker's Greaves

3050.gif Stark's Fervor

3046.gif Phantom Dancer

3031.gif Infinity Edge

3072.gif The BloodThirster

A teraz sprzedajemy 1055.gif Doran's Blade i kupujemy 3071.gif The Black Cleaver

Życzę miłego robienia pent lowq na 8lvl ;D (jakby co to mój kolega więc pozwoliłem sobie zażartować ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@opal już 2 raz pierdolisz jak nie masz pojęcia o rzeczy.

Jak bd miał trochę czasu to zrobię poradnik o masterze...

PS: Ciekawe po co Ci banshe Vheil(coś takiego) na masterze jak master nie jest tankiem i rzadko go się focusuje...

Z tego co ja wiem to najpierw się focusuje papierów do tego walczących w ręcz bądź magów, chyba że masz nową teorię gry, skoro taką posiadasz to się nią podziel.

Opublikowano

A gdyby zrobić coś takiego :

berserkery

phantom dancer

infinity

bloodthister

phantom dancer

bloodthister

Każdy z takim buildem Cię złoży na 2/3/4 ciosy/skille np veigar/trynda

Opublikowano

Proszę pro build do gry na linii. Lepszego naprawdę nie ma.

1055.gif Doran's Blade

3006.gif Berserker's Greaves

3050.gif Stark's Fervor

3046.gif Phantom Dancer

3031.gif Infinity Edge

3072.gif The BloodThirster

A teraz sprzedajemy 1055.gif Doran's Blade i kupujemy 3071.gif The Black Cleaver

Życzę miłego robienia pent lowq na 8lvl ;D (jakby co to mój kolega więc pozwoliłem sobie zażartować ;)

Build dobry ale koniecznie dodaj coś na survi np Frozen malet

Opublikowano

Master Yi to postać na którą nie kupuje się nic na survi.... Sam dmg, atk.spd i lifesteal...

Śmieszne... taki master w tf jest atakowany jako pierwszy i pada w 2sec.

btw nawet niechodzi o tf ale wystarczy zwykly stun i life steal,atack speed g*wno Ci da.Według mnie build opala jest optymalny

Opublikowano
Build dobry ale koniecznie dodaj coś na survi np Frozen malet

Yi to nie pantheon czy inni DPS. Na niego attack speed + lifesteal. Bez survi. Survi możesz zrobić na miss fortune, a nie na masterze...

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

O widać wielcy znawcy się k**wa mastera znaleźli... Survi się zachciało...

Z mojego doświadczenia w tf wbija się na "q" przed tym odpalając "e", następnie spierdzielasz w krzaki lub gonisz niedobitków z ulti...

@opal wieki k**wa znawco a wiesz że master Yi ma Alpha Strike i dzięki niemu może "zniknąć" z pola bitwy, nawet się nie skapną że ich atakuje...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

O widać wielcy znawcy się k**wa mastera znaleźli... Survi się zachciało...Z mojego doświadczenia w tf wbija się na "q" przed tym odpalając "e", następnie spierdzielasz w krzaki lub gonisz niedobitków z ulti...@opal wieki k**wa znawco a wiesz że master Yi ma Alpha Strike i dzięki niemu może "zniknąć" z pola bitwy, nawet się nie skapną że ich atakuje...

Chociaż jeden ogarnięty gracz... Popieram wszystko co napisałeś..., bo to prawda.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

O widać wielcy znawcy się k**wa mastera znaleźli... Survi się zachciało...Z mojego doświadczenia w tf wbija się na "q" przed tym odpalając "e", następnie spierdzielasz w krzaki lub gonisz niedobitków z ulti...@opal wieki k**wa znawco a wiesz że master Yi ma Alpha Strike i dzięki niemu może "zniknąć" z pola bitwy, nawet się nie skapną że ich atakuje...

jak grasz z botami to na pewno Cie nie zfokusuja, przecież Ty jesteś tylko biednym masterem który robi miliard, po co go zabijać ? funny .. not.

jak się gra masterem lepiej iść do jungli bo dobre ganki wychodzą dzieki q i ultowi później

build:

latarnia

merki

ghostblade

banshee

bloodthrister

i the black cleaver

później możecie sprzedać latarnie i kupić last whispera, żeby mieć wiecej penetracji

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Eeee. Stun i master bez survi leży. Bo nie wylifestealuje się już. To samo z efektem snare, suppress, blind albo fear.

Te, znawca. Wbijasz z Q i wychodzisz z Q? Miniony przeciwnika masz za sobą? I masz 90% cd red? Że ten build się sprawdza na 10 lvlu, gdzie ludzie nie wiedzą co to cc, to nie znaczy, że na rankedach też...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...