6rw5nbxn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pewien mod (nie bd z nicku wymieniał) regularnie robi charakterystyczną rzecz - link do spisu botów jako pomoc na problem i zamyka temat. i z własnego doświadczenia wiem, że jeśli komuś się chciało napisać temat, to spisy też sprawdził. a ponieważ temat zamknięty nijak pomoc takiemu. prosiłbym tych, którzy są wyżej od modów o sprawdzenie, którzy tak robią i zrobienie coś z tym. Ja co 2 problem musiałem sam się męczyć na początku bo przez takie zachowania, w dodatku kiedy już to sam ogarnąłem, to nawet innemu pomoc nie mogę, bo godzinę po napisaniu tematu już zamknięty z odpowiedziami z linkami które musiał zauważyć tworząc temat. zbieram - League of Legends Nick:Menelov Obecnie gram tylko ranked Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spoko. Zrobimy z tym cos. Ja zawsze zamykam tylko jezeli temat jest w 100 % wyjasniony i sam sprawdzam czy dziala Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi