Mruczek24 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 czy ktoś napisze mi aimbota do cod2 wersji 1.0 ? tylko aim,nic innego,żadnych cudów.Pozdrawiam.aha i nie chcę nikogo gnębic,pobawię się na różnych serverach.Dzięki! Odnośnik do komentarza
Krashu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.mpcforum.pl/topic/329349-catalyst-cod2-public-v10/ Tutaj masz, więc po co Ci "specjalny" aimbot specjalnie stworzony dla Ciebie? @edit Możesz zostawić on tylko aimbota, resztę wyłączyć. Pozdrawiam i liczę na + jeśli zasłużyłem Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Krashu Mruczek24 1 Odnośnik do komentarza
Mruczek24 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 zobiłem tak jak jackraymund napisał,ale w grze po ustawieniu renderowania i rozdzielczosci biorę zastosuj,i wywala do windowsa ze jakis direct wykrył jakiś błąd czy cos.kto wie o co chodzi ? oczywiscie plusik lub minusik do wyboru Odnośnik do komentarza
Krashu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) A masz zainstalowany directx7? Albo jakiś błąd jest. Spróbuj zainstalować(z neta czy skąd). Pozdrawiam Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Krashu Mruczek24 1 Odnośnik do komentarza
Mruczek24 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ok nie musiałem nic robic,tylko przeinstalowałem coda.Teraz nowy problem :P heh nie wiem jak ustawic aim key ,bo jak proboje strzalka przesunac to mi jakis napis wyskakuje goto cos tam cos tam. :P u jackraymund'a na screenie jest mouse 1,a ja nie moge tak ustawic.Wiesz Krash jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza
Krashu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 hmmmm... Albo zrób tak : usuń te d3d9.dll i spróbuj tego bota zainstalować http://www.mpcforum.pl/topic/329343-n7cod2-v10d-by-n7/ Jak będziesz miał problemy z tym to napisz tutaj, postaram Ci się pomóc. Mruczek24 1 Odnośnik do komentarza
Mruczek24 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 niestety krashu ten bot mi nie działa,może dowiem się jak odpalic aima na tym catalyst.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Mruczek24 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A może jednak ktoś wie jak to zrobic,bo jak staram się przesunąc to mi napis wyskakuje żółty o jakiejś stronce w necie, goto catalyst hax more informations czy jakoś tak.Potrafi ktoś to zrobic ? plusik,minusik,jak kto woli.Dzięki! Odnośnik do komentarza
Krashu Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Primo : nie rób double-postów, używaj opcji edytuj. Secondo : spróbuj napisać do jackraymund prywatną wiadomość z Twoim problemem. Terzo : wrzuć screena twojego problemu, bo za bardzo nie wiem o co Ci chodzi... Odnośnik do komentarza
Mruczek24 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ok sorry za double,zapomniałem się.2-napisałem do jackraymund,czekam na odpis,3-wrzuce screena za chwilkę,bo teraz nie mam chwilowo możliwości Odnośnik do komentarza
Krashu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 uuuuuuuu.... Dodasz tego screena, czy już rozwiązałeś problem?... Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 ok sorry za double,zapomniałem się.2-napisałem do jackraymund,czekam na odpis,3-wrzuce screena za chwilkę,bo teraz nie mam chwilowo możliwości Miałeś na to dużo czasu. Zamykam temat (( brak zainteresowania )). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi