Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś mógłby mi napisac AIMbota do v1.0 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś napisze mi aimbota do cod2 wersji 1.0 ? tylko aim,nic innego,żadnych cudów.Pozdrawiam.aha i nie chcę nikogo gnębic,pobawię się na różnych serverach.Dzięki!

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj masz, więc po co Ci "specjalny" aimbot specjalnie stworzony dla Ciebie? :)

@edit

Możesz zostawić on tylko aimbota, resztę wyłączyć. Pozdrawiam i liczę na + jeśli zasłużyłem :)

Edytowane przez Krashu
34i5tub.png
Opublikowano

zobiłem tak jak jackraymund napisał,ale w grze po ustawieniu renderowania i rozdzielczosci biorę zastosuj,i wywala do windowsa ze jakis direct wykrył jakiś błąd czy cos.kto wie o co chodzi ? oczywiscie plusik lub minusik do wyboru

Opublikowano (edytowane)

A masz zainstalowany directx7? Albo jakiś błąd jest. Spróbuj zainstalować(z neta czy skąd). Pozdrawiam :D

Edytowane przez Krashu
34i5tub.png
Opublikowano

ok nie musiałem nic robic,tylko przeinstalowałem coda.Teraz nowy problem :P heh

nie wiem jak ustawic aim key ,bo jak proboje strzalka przesunac to mi jakis napis wyskakuje goto cos tam cos tam. :P

u jackraymund'a na screenie jest mouse 1,a ja nie moge tak ustawic.Wiesz Krash jak to zrobic ?

Opublikowano

A może jednak ktoś wie jak to zrobic,bo jak staram się przesunąc to mi napis wyskakuje żółty o jakiejś stronce w necie, goto catalyst hax more informations czy jakoś tak.Potrafi ktoś to zrobic ? plusik,minusik,jak kto woli.Dzięki!

Opublikowano

Primo : nie rób double-postów, używaj opcji edytuj.

Secondo : spróbuj napisać do jackraymund prywatną wiadomość z Twoim problemem.

Terzo : wrzuć screena twojego problemu, bo za bardzo nie wiem o co Ci chodzi...

34i5tub.png
Opublikowano

ok sorry za double,zapomniałem się.2-napisałem do jackraymund,czekam na odpis,3-wrzuce screena za chwilkę,bo teraz nie mam chwilowo możliwości

Opublikowano

ok sorry za double,zapomniałem się.2-napisałem do jackraymund,czekam na odpis,3-wrzuce screena za chwilkę,bo teraz nie mam chwilowo możliwości

Miałeś na to dużo czasu. Zamykam temat (( brak zainteresowania )).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...