davidoski Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witajcie, Posiadam serwer minecraft i chciałem się z wami nim podzielić Od niedawna serwer pracuje już z wersjami 1.6, wcześniej działał z 1.5. Na serwerze mamy 1 duże miasto i zaczynamy budować 2 miasto! Mamy dużo graczy na serwerze Sieci na Hamachi: minecraftd-1 minecraftd-2 minecraftd-3 minecraftd-4 minecraftd-5 minecraftd-6 Hasło: 123 IP Serwera: - 5.11.79.236 gdy na hamachi jestem aktywny jako "dawida" (Piątek-Niedziela) - 5.64.19.64 gdy na hamachi jestem aktywny jako "Davido-Dom"(Poniedziałek-Piątek) Admin: - Davido Informacje o Serwerze: - Nazwa serwera: Davidowski - Potwory: Wyłączone - Zwierzęta: Włączone - Wersja serwera: 1.6 - Whitelist: Wyłączona - Max. ilość graczy w jendym momencie: 10 - Codziennie robię kopie zapasowe serwera, także nie macie po co rozwalać mi mapki :rolleyes: - Godziny działania serwera: *Poniedziałek-Piątek - zazwyczaj od 14 do 17 a potem od 20 do 22 *Piątek-Niedziela - Różnie Dodatki: - LWC - iConomy - BetterShop - xAuth Regulamin: 1. Zakaz okradania graczy 2. Zakaz niszczenia domów 3. Moderatorzy i admini nie rozdają itemków graczom. Ym... no może czasami.. Zapraszam do gry na moim serwerze TheAeriaGamesPL 1 Odnośnik do komentarza
fortrees Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Serwer do kitu admin ma chyba 13 lat nie da pograć teleportuje co chwilę do siebie oskarża o to czego nie zrobiłem jednym słowem dno. Odnośnik do komentarza
D4kai Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie polecam, admin nie ogarnia. HIGH I SAID HIGH HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL Odnośnik do komentarza
Kraczuss Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Server spox wbijajcie ludzie opłaca się !!!!! Ci wyżej nie mają racji . Jeszcze jedno miasto jest ładne i mapka też Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Kraczuss Odnośnik do komentarza
Asfalt987 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ADMIN NAJPIERW OGARNIJ JAK KILOF ZROBIC POZNIEJ RESZTE RZECZY A SERWER NIE RÓB NIGDY WIĘCEJ !!! sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
davidoski Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ADMIN NAJPIERW OGARNIJ JAK KILOF ZROBIC POZNIEJ RESZTE RZECZY A SERWER NIE RÓB NIGDY WIĘCEJ !!! Zaskoczę cię kolego - wiem jak zrobić kilof i wszystko inne, jest też taka strona która pomaga w tym, to że ja ci nie powiedziałem jak się robi kilof to nie znaczy że nie wiem I tutaj obiecany link: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi