GramWeWszystko Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Siemka Podajcie jak możecie model SE najgłośniejszego tak jak w temacie Ps. żadnej Xperia ;D mam Play ale już mi się znudziła Odnośnik do komentarza
IcemaN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ps. żadnej Xperia ;D mam Play ale już mi się znudziła Czy ty jesteś normalny człowieku ? Hmm, myślę, że w995 jest dość głośny po wgraniu sterowników. Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kupujesz jakiś model muzyczny i w zestawie dostajesz najczęściej fajne glosniki... Odnośnik do komentarza
GramWeWszystko Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) nie chodzi mi o żadne głośniczki ;D @2x up Nie, coś mam ostatnio z głową ale sprzedaje tą xperie więc tutaj cena nie gra roli tzn. do 2,5k @edit Albo może być Xperia ale nie play ani x10 mini Edytowane 16 Czerwca 2011 przez GramWeWszystko Odnośnik do komentarza
Majkietyn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak ktoś wyżej napisał: Kup sobie jakiś muzyczny i dadzą ci głośniki prawdopodobnie mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć) zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat Odnośnik do komentarza
Kalasznikov123 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Prawie wszystkie z serii WALKMAN, polecam kupić k800i, w której jest miejsce na dodatkowy głośniczek (do wbudowania do środka) Odnośnik do komentarza
Snezard Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 hmmm albo nie kupuj ;p w se chyba są takie ukryte kody i można nimi sobie ustawić dużo głośniej Odnośnik do komentarza
GramWeWszystko Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a możecie podać te kody ?? to może nie będę sprzedawał tej play Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi