Slimus96 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Uzupełniałem sobie reklamy kiedyś z playspana lub g1 z danych na fakenamegenerator.com.Nie kupowałem nic na tych danych jedynie robiłem rejestracje.Dzisiaj wchodze na e mail i otrzymuje nastepnujaca wiadomosc: I want you to help me claim my client funds because you both shares the same last name. Please reply me for more details.Thanks Regards xxx-ukryłem jego nazwe Wie ktos moze o co mu moze chodzic? Powtarzam ze nic nie kupowalem na tych danych. Odnośnik do komentarza
EmpiUfo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 olej te e-maile ja nie raz robilem reklmke 1lepsza dell na nl trzeba kupic laptopa dobre adres z booking.com imie i nazwisko zmyslone za pobraniem dostalem e-mila ze zostalo wyslane itp ja dostalem up a oni niech sie bujają nawet jak niedojda up piszesz do supportu i ci dadza up wiec nie boj sie poprostu olej to Odnośnik do komentarza
Slimus96 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dell to ja tez kiedys zrobilem ale to nie od tego samego goscia co mi ten e mail napisal.Ale ten e mail mnie zdziwil. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Te dane są generowane w czasie rzeczywistym dlatego szansa na to, że akurat ktoś o identycznym imieniu i nazwisku, a na dodatek mieszkający jeszcze pod użytym adresem są równe zeru. Jakiś fake, bo nie jest możliwym, że masz takiego cholernego pecha. Pozatym skąd ten ktoś miałby twojego maila? Takie dane są tylko do wglądu serwisu dla, którego wypełniasz reklamę i w razie wizyty kuriera nie ma on zielonego pojęcia spod jakiego adresu mailowego to zostało zamówione. Slimus96 1 Odnośnik do komentarza
Slimus96 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Ok dzieki razor. Od razu mi ulzylo bo myslalem ze tu bede jakies pieniadze placil. Ale na jego nazwisku nic nie kupowalem. Jedynie co kupowalem to reklame dell ale to byly inne dane od tych , od ktorego e maila dostalem.Na danych nadawcy emaila sadze ze tylko sie rejestrowalem na jakims gownie i to tyle. @Edit. Ten adress email [email protected] juz ktos opisywal na google.To jest e mail ktory tez wysyla spamy na email bo ktos chcial zeby usunac go z listy odbiorcow.Dziwne jest to ze dostalem taki e mail , gdyz ten e mail nalezy do jakiejs dziwnej firmy Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Slimus96 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi