kamiids Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Witam mam problem bo widziałem że dużo osób ma m14 i flash równocześnie na engineer jak to zrobić ?? za pomoc daje + lub - jak to chce Edytowane 16 Czerwca 2011 przez kamiids HardkorowyGracz 1 Jeśli Pomogłem Daj - To Nic Nie Kosztuje ! Jeśli Dasz + To Chociaż Napisz Za Co ! 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza
Felcor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Normalnie ;p Wchodzisz w item shop , klikasz na 6 slot i ustawiasz flashe i m14 . A w grze wystarczy że naciśniesz 2 razy 6 slot i ci się zmienia i tak za każdym razem kamiids 1 Pomogłem ?! Daj lajka ! Odnośnik do komentarza
frelpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 musisz kupic w item shopie zmieny slot 6 kamiids 1 Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) @UP FK no sekundy ! Wystarczy kupić na G1 albo w item shopie zmienny 6 slot i jak klikniesz raz to masz np. miny a jak drugi to flashe Edytowane 16 Czerwca 2011 przez CODER_BEST kamiids 1 O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
kamiids Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 all maja po + i za co minusujecie ?? Jeśli Pomogłem Daj - To Nic Nie Kosztuje ! Jeśli Dasz + To Chociaż Napisz Za Co ! 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi