SiwMatPL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Witam! W tym poście chciałbym was zapytać czy ktoś z was chce ze mną kracić Let's Playe z gry Mythos! Jeżeli są chętni to piszcice w komentarzach tego postu! Chciał bym aby gracz był ogarnięty i wiedział trochę o tej grze, bo ja sam do końca jej nie znam! Edytowane 16 Czerwca 2011 przez SiwMatPL Daj Minusa - To cię nic nie kosztuje! A mnie uciesza! Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja niestety nie jestem zainteresowany <_< A i popraw ten post trochę, bo nie jest po polskiemu Gamus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zapraszam: http://www.mpcforum.pl/topic/356735-3x-p-czyli-prosby-problemy-pytania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi