Football-Supers Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Na 100% znowu ktos znalazl obejscie na super nade bo znowu chodza po mapach i wala nadami gdzie popadnie Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Football-Supers Obraza GM w sygnie RMCF Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No właśnie mi się też tak zdawało że coś z bardzo daleka tymi granatami zabijają !!! ale o co chodzi ci z tym 1005 ?? O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
br0dy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie ponieważ testują coś na WR Walnij minusa Odnośnik do komentarza
h4rdc0re988 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To już wiem czemu nady ostatnio nawalają jak T-bomby u niektórych.Ja osobiście na hackach już nie gram od 3 lat i nie mam zamiaru zaczynać bo hackerzy to noby. Odnośnik do komentarza
JacoH Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja nie widziałem żeby ktoś miał super nade ale dzięki za info że coś takiego znowu jest. "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi