Skocz do zawartości

Spis konsol na które można przerabiać

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Poniżej znajdziecie spis konsol które można bezpiecznie przerabiać

CECHE01 - 80GB FAT - FIRMWARE 1.90

CECHG01 - 40GB FAT - FIRMWARE 1.94

CECHG03 - 40GB FAT - FIRMWARE 1.94

CECHG04 - 40GB FAT - FIRMWARE 1.94

CECHK08 - 80GB FAT - FIRMWARE ???

CECHL03 - 80GB FAT - FIRMWARE 2.42

CECHL04 - 80GB FAT - FIRMWARE 2.42

CECH-2001A - 120GB SLIM - FIRMWARE 3.00

CECH-2003B - 120GB SLIM - FIRMWARE 3.00

CECH-2004A - 120GB SLIM - FIRMWARE 3.00

CECH-2102A - 120GB SLIM - FIRMWARE 3.21

CECH-2103B - 160GB SLIM - FIRMWARE 3.21

CECH-2104A - 160GB SLIM - FIRMWARE 3.21

CECH-2501A - 160GB SLIM - FIRMWARE 3.41 *

CECH-2502A - 160GB SLIM - FIRMWARE 3.41 *

CECH 2503B - 320Gb SLIM - FIRMWARE 3.41 *

CECH 2504A - 160GB SLIM - FIRMWARE 3.41 *

CECH 2504B - 320GB SLIM - FIRMWARE 3.42 *

żródło : www.ps3hack.com.pl

Więc jeśli kupiłeś PS3 Slim z softem 3.55 nie można jej przerobić !.

random.jpg

• 2 tygodnie później...

hackerzy pieprzeni.... Rozumiem... Hakować w Metku w cs-ie,w Minecrafcie w cf-ie ale piracic konsole za 1000 zł ? mi by było żal....

a żeby was zlapali za spiracona konsole !

Hackowanie to hackowanie. Czy w Metinie, czy w CS'ie czy w Minecrafcie czy w CF'fie czy przerabiając konsolę to w jakiś sposób jest to kradzież.

@up PSN nigdy nie będzie płatne o.O płatne będzie tylko gra online ale to tylko w tych przyszłych grach teraz w tych grach co już wyszły można grać za darmo :) więc bez obaw ( a i jeszcze to dotyczy tylko exclusive) a jak znajdziecie jakąś ( w przyszłości jak będzie jakaś odjechana gra online to kto pożałuje 40 zł za możliwość grania online :F , a pozatym licze że ludzie nie będą kupywać dużo gier przy tym też samej konsoli ps3 więc może to odwołają)

@PS.

Cytat wyciągnięty z ps3site.pl

pierwszym tytułem zawierającym Sony Online Pass (PlayStation Network Pass) będzie, tak jak ostatnio plotkowaliśmy, Resistance 3 od Insomniac Games.

Wierzcie w sony :PPP

Kolejny cytat z ps3site.pl

w pudełku z zakupioną grą znajdziecie jednorazowy kod ukryty pod zdrapką, który będzie trzeba wpisać w PSN, by odblokować opcje sieciowe do kupionej przez nas gry, tak więc całość działa na identycznej zasadzie, jak stosowane przez Electronic Arts kody Online Pass w cenie 10 dolarów amerykańskich.

Czyli jakieś 40 zł :P

Więc spookoo:p

RMCF

@up no niby tak ale będzie to wprowadzone dopiero we wrześniu tylko dla exclusive te gry co teraz macie to za darmo mozna grać a co za problem wylozyć 4 dyszki na mp dobrej gry i miec ja na zawsze a na x klocku co rok musisz kupywac :P więc bd mniej dzieci neo na serwerach

Chodziło mi o to, że sobie przerobie i już. PSa kupiłem tylko i wyłącznie dla darmowego mp. Poza tym na grę trzeba wydać ok. 200 zł(premiera i okres po premierze) i jeszcze 40 zł(jak nie więcej), to ja dziękuję.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Spis konsol na które można przerabiać   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...