natz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pewnie nie tylko ja to zauwazam, ale widac ze mapa Ship TD jest zastapiona mapa treningowa. Co jest? Czy tak bedzie juz na stale, czy to tylko chwilowy zamiennik? Z gory dzieki za odp; ) SupaFly 1 Odnośnik do komentarza
natz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) dziekuje za odpowiedz. ale nie trzeba bylo od razu minusowac, pytam sie grzecznie bo nie jestem laikiem co do tej gry. gram sporadycznie i dla zabawy. koledze wyzej daje + ; ) temat mozna zamknac. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez natz Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 natz pamiętaj, miej wyje**** na + i - . Po prostu się tym nie przejmuj Na twoją prośbę, zamykam. Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Crossfire" do: "Inne -> Kosz". Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi