Darkness111 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Siemka. Postanowiłem upiększyć swoje GTA za pomocą podmiany aut, jednak mam pytanie odnośnie tej operacji. By to dokonać trzeba podmienić pliki za pomocą programu SparkIV, i te pliki mają już określoną nazwę pojazdu, za który zostaną podmienione. I tutaj jest moje pytanie. Co trzeba zrobić by podmienić ten plik na dowolny inny? Czy może wystarczy zmienić nazwę tego pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoraN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Spróbuj zmienić nazwy tych dwóch pliczków na nazwę danego samochodu z gta IV. Na przyszłość pisz w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/367016-problemy-pytania-z-gta-wejd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkness111 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sposób działa. Na przyszłość będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoraN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zamykam, wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi