F4ntasy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Siema mam problem z cp 47. Zrobiłem to cp już po raz drugi a nadal mam w misjach żeby ukonczyć to cp. To jakis bug czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=MacieQ=- Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zrób 3 x cp 47, w kilku wyjśćiach. OStatnie - główne cp zrób 2 razy. Ogólnie musiz 5 cp przejsc ;] F4ntasy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4ntasy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zrobiłem to cp 3 razy w kilku wyjściach i teraz powiedz mi gdzie mam iść zrobić to ostatnie główne cp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To jeszcze 2 razy musisz zrobić i powinno być ok @Edit może to być wina że z kimś robisz a jak nie robisz to zrób z kimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4ntasy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) chyba coś źle robie bo zrobilem to cp już chyba z 7 razy i nadal mam misje że musze ukończyć to cp Edytowane 20 Czerwca 2011 przez F4ntasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi