Converq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam! Od wczoraj zacząłem grać w LoL.Gram Master Yi.Teraz zbieram na Kassadina/Shaco lub Shena.Co będzie lepsze dla początkującego? Z góry dzięki. I jeszcze jedno noobskie pytanie.O co chodzi z tymi buildami?Tzn.Mam w takiej kolejności kupować itemy w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sądzę że najłatwiejszy będzie Shen. Bardzo dobry tank z mocnym early. Dość łatwy do ogarnięcia. Shaco i kassadin-a ogarnąć jest ciężej. Itemy w buildach są napisane w kolejności w której trzeba je kupować. Oczywiście nie należy się trzymać ściśle itemów opisanych w buildzie np. mamy dobry dmg, ale często podamy - kupujemy item z hp/armorem/m.res-em mimo że w buildzie trzeba kupić więcej ap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja na twoim miejscu kupiłbym shena mysle ,ze jest najlatwiejszy z tych postaci do ogarniecia. Jesli chodzi o buildy to sa to rzeczy ,ktore masz kupować do tej postaci POMOGŁEM DAJ++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A ja polecam Kassadina. Jest to bardzo przyjemna postać jak się ją ogarnie. Ma niesamowite ulti z bardzo niskim cd pozwalające na szybkie przemieszczanie się etc.. Do tego Q bardzo przydatne do harrasu. Rekinx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Converq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a może polecacie kogoś innego?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Najlepiej pograj postaciami które są obecnie w rotacji. Może jakaś ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Dla całkowicie początkujących odradzam każda z tych postaci, ale najlepszym dla ciebie wyborem by był Kassadin. Jeśli już chcesz chara za 3150 to kup sobie lux/katarine/akali/jaxa/mordekasier ponieważ to są chary które nie wymagają AŻ takiego doświadczenia. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Opal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vebre Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up coś Ci się chyba pomyliło... akali i jax nie wymagają AŻ takiego ogaru? Akali potrzebuje więcej ogaru niż nie jeden "KoX Champion"... (ja pierdole nie wiem czy ty kiedyś nią grałeś...) "Więcej czytam niż pisze" x070x = 0 poczucia humoru. Sygna by Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie musisz się zgadzać z moją opinią, ale poco od razu na mnie naskakujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vebre Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bo kupi sobie akali ziomek i gówno nim zrobi o tomi chodzi.. a 3150 IP to jednak troche jest... kup sobie ziomek shen'a jest łatwy i trochę op. "Więcej czytam niż pisze" x070x = 0 poczucia humoru. Sygna by Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi