Stey Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam od dwóch dni się z tym nie mogę uporać bo tak: Zarejestrowałem tutaj domene http://www.prv.pl/narzedzie-wylacz_reklamy_aliasow/ no i teraz jak zrobić aby się łączyło z serwerem w domu czytałem że to trzeba przekierować witryne na adres dns jednak mi to nic nie dało Może mi ktoś to ktoś opisac jak zrobić aby się łączyło z serwerem w domu. Z góry dziękuje nagrodzę za pomoc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi22 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jakiego serwera dns używasz? ogólnie to podaj jakąś konfiguracje itd. bo bez tego nie da się pomóc Stey 1 $nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena']; if ($ocena == "+") { password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3)); logout($nick); kill($nick); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stey Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a to mój serwer dodam że jak wpisuje w przeglądarce localhost to wszystko działa poprawnie. z tond brałem dns jakiego serwera dns używasz? ogólnie to podaj jakąś konfiguracje itd. bo bez tego nie da się pomóc Bardziej nie potrafie tego opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatokor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 1. Czy masz zmienne czy stałe IP? 2. Czy zarejestrowałeś domenę, czy sub domenę? Czyli czy masz adres np *.pl czy *.prv.pl ? Stey 1 linki zewn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stey Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Ok poradziłem sobie z tym mój problem był taki że jak sprawdzałem na innym kompie to pisałem adres z błędem Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Stey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi