ProSmok Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam z tej strony Dawid chciał bym zrobić serwer metin2 dedykowany oczywiście zainwestuje w to realne pieniądze mam już ekipę co by z tym pomogła mi się uporać w metin2 gram już od 2 lat na różnych serwer jednak chciał bym zrobić taki serwer jaki w byś cie chcieli czyli wszystko dla was oczywiście IS coś nie coś by musiał zarabiać na utrzymanie serwera czekam na wasze pomysły Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza
BeHappy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja zagralbym na czymś na wzór SDLongju, oczywiscie bez tamtejszych bugów .. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Up To samo chcialem napisac. Po co komu serwer Hard jezeli mozna pograc na Globalach? @Topic Najlepiej nie dodawac zbyt duzej ilosci nowosci bo to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza
ninja362 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Rob cos w stylu EvoniSa dzieci jak nie umieja na hardach grac nie spiepszaja na 4funy jest od huja a hardow co niemiara Elo elo fubu to zero Odnośnik do komentarza
WetiveMT2 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) ja zagrałbym na takim czymść : max lvl 127 exp malutki 3/4xPL yang też bronie max 80lvl podstawowe jak na PL zero epickiego szajsu hełym na 64/81 bizuteria podstawowa z nieb łez itp. zbroje podstawowe + niebieska zbroja jak na PL bony w sklepach ku też militar na start pierscien expa potrzebne ulepszacze tylko an epickie broni + niebieską zbroje zero nowych map oprócz av1/2/3 dt z limitem godziny dodana niebieska śmierć grupki w av2 zwiekszone 10mobow 2x więcej grupek na spocie handlarz z potami w atalntydzie grota wygnancow dostepna od 75lvl+misja na krwisty kamień 1 na 2/3/4 h. możliwość teleportacji obrączką w atalntydzie i v2. mozesz zrobic cos w stylu tego http://www.mpcforum.pl/topic/375580-zapowiedzwertive-hamachi-pl/ Edytowane 16 Czerwca 2011 przez WetiveMT2 Zapowiedź Wertive . Kliknij Tutaj! Odnośnik do komentarza
vSIRv Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Średniawy exp ,ale nie za mały ,dostosowani handlarze do dropu,podstawowe bronie i zbroje jak na pl,lvl do wbicia bez różnicy,biolog + jakieś misje,oczywiście bez 6/7 bonu nawet w is,ulepszacze z bosów,metków i w is. Na takim czymś bym pograł. Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi