Dabek112 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Da sie jakoś przejść z derron do tego drugiego królestwa ? Jeśli się da to jak ? :> Fastttttttt Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Dabek112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dabek112 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Fasttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid333222 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 oczywiśćie że się da przez tereny wojenne typu z ardir do hesed A poza tym to nie derron tylko derion Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMCF1902 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dabek112 nie pisz double postów, używaj opcji edytuj. Sygna by Cristiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razmess Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Podam ci tu parę przydatnych rzeczy: 1. Nie napisałeś, przejść czy przenieść się na stałe do 2 królestwa. 2. Jeżeli chcesz po prostu tam iść rozwalać ich - Idź do Hased przez Ardir i tp z niego, potem biegniesz do Kokokumy, następnie do Horusland. 3. Jeżeli chodzi ci o całkowitą zmianę królestwa na Valorian - nie da się. 4. Zmieniłem nazwę tematu na poprawną. Dawid333222 i xDzem 2 Nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrm105 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja to tak ujme: DA SIĘ UDAĆ DO INNEGO KRÓLESTWA. NIE DA SIĘ GO ZMIENIĆ s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!! 200 postów [V] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja to tak ujme: DA SIĘ UDAĆ DO INNEGO KRÓLESTWA. NIE DA SIĘ GO ZMIENIĆ Heh uśmiałem się Nie znasz sie chyba na 4story a spamisz Mozna zmienić królestwo.Trzeba mieć kk ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyiti Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Sprawa wyjaśniona temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradiseeeee Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 jugens bez komenty to zostawie mozna przeniesc eq itd ale nie mozna przeniesc calej postaci ze wszystkim! przeniesiesz sobie eq na Valo i bedziesz musial wyexpic na nowo postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi