yellowreef Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 WItam wszystkich i proszę o pomoc. Ten bot coś mi nie działa, raz moze z dwa zadziałał i teraz nadal nie działa. Napiszę dokłądnie co robie, moze ja robie jakis bład. 1. Odpalam łowisko, Odpalam Bota 2. W okienko pierwsze bota wpisuje 100, w drugie okienko 5000 lub 10000 3. Ustawiam punkt na spławiku ( najezdzam na spłąwik trzymam f3 +lewy przycisk myszy Około 5 sec. Cały czas trzymając te klawisze) 4. Nastepny punkt z boku napisu ciągnij. Najezdzam f3 i lewy przycsik myszy 5. Najezdzam na pasek pod tymi kreskami Również trzymam f3 i lewy przycisk około 5 sec. 6. Wciskam f4 najezdzam na wyciągnij I naciskam . Zarzucac zarzuca mi zawsze normalnie, lecz nie zacina mi ryb i ich nie holuje. Dzis przez moment bot zadziałał czyli zarzucił sam zacioł, ale znów nie chciał ciągnąc, pasek spada albo rosnie i zrywa rybe. Proszę o pomoc jesli potrzebujecie moge zrobic filmik zeby pokazac ze wszystko robie poprawnie. Proszę o pomoc z góry dziękuję. A tak pozatym istnieje jakis inny bot do tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Po 1. klikasz raz F3 a nie go trzymasz Po 2. Bot już chyba nie działa po aktualizacji Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio132 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 dziala jeszcze bo mi teraz smigam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowreef Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Po 1. klikasz raz F3 a nie go trzymasz Po 2. Bot już chyba nie działa po aktualizacji 1. Dzieki , tak myslałem ze może cos nie tak robie. 2. zrobiłem tak jak mówisz. to teraz robi mi cos takiego ze sam rzuca i sciąga tylko ze sciaga jak nie ma brania. 3. Nie mam ani jednego brania, dlaczego? 4. Chyba faktycznie nie działa. Znasz kolego moze jakis inny programik ? Dziękuję ci za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak jak mówił minio132 bot jeszcze działa tylko trzeba go bardzo dokładnie ustawić Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowreef Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siemka, Bot faktycznie smiga musiałem zaktualizowac wtyczki i kompa oczyscic. Mam małe pytanko co zrobic zeby były brania częściej ?? Bo podczas pracy bota brania mam co około 7-10 minut. Dzieki za zainteresowanie tematem oraz pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Niestety nikt nie zna na to odpowiedzi :P Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowreef Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Lipa troszke Ale jak mi bot posmiga z 30min to Mam srednią na 10min 4-5 sztuk Wiec jak siedze to łapie normalnie a na noc i jak doroboty bocik niech hula Krupiqu jestes Za........y !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibby Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 W drugim okienku wpisuj 15000, to będzie lepiej ;] A w 1 100 się nie opłaca ;p Mniej. CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban ! CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM) a za to rze byles nie gżecznya tak na serio twuj stary666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.