Kamileek1910 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 witam. Kręcę Zagrajmy w ... i wkurza mnie troszkę limit 15minut. Kumpel powiedział abym nie czekał i poprosił o partnerstwo na youtube / kazał wleźć zaznaczyć w ustawieniach Reżyser i o partnerstwo poprosić , ale ni cholery nie wiem jak poprosić i gdzie wejść Więc prosiłbym o malutką pomoc , gdzie i co mam kliknąć by prosić o konto partnerskie ? :P Beda + / - jak kto woli Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Proszę przeczytaj wszystko i tam masz " Apply now " http://www.youtube.com/t/partnerships_benefits Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak nie masz 1500+ widzów to nie masz co próbować. Odnośnik do komentarza
Kamileek1910 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 no też mi się tak wydaje , ale warto spróbować. Niektórzy użytkownicy konto mieli założone pare miesięcy temu nie mieli 10 widzów a mieli partnera i dłuższe filmiki dodawane.. a mnie uj strzela jak mam nagrywać Let's Play w 15 min bo się wyrobić nie mogę oO.Spróbuję zobaczę ... @Gamus THX PS.Temat można zamknąć. Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Filmiki będziesz miał dłuższe jak wrzucisz np; 4-5 filmików po +10min. Ja tak zrobiłem i teraz nie mam tego ogarniczenia Odnośnik do komentarza
Kamileek1910 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 juz mam 4 odcinki po 13minuty i dupa. Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zanim zdobędziesz partnerstwo YT to trochę potrwa... jeśli nie masz oryginalnego pomysłu, wielu wyświetleń kanału, filmu, oraz subskrybccji to na prawdę nie masz co liczyć. Odnośnik do komentarza
Kamileek1910 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to co mam do cholery zrobić by mieć filmiki dłuższe niż 15minut.Chuj mnie strzela jak mam przerywać filmik przy 14:59 i od nowa... ;/ Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza
PedoÐres Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie musisz mieć partnerstwa dla filmików 15+ minut. Wystarczy z może 30 widzów albo 50 i kilkanaście filmów. Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wejdz na forum youtuba i tam naspamuj ze chcesz zeby ci limit zdjeli Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wrzucaj filmy które mają blisko 15 minut czyli 10+ i za którymś filmem zwiększą Ci limit. po prostu nagrywaj Let's Play tak długo jak chcesz, a potem w Np Sony Vegas go potnij na części 14 minutowe. Odnośnik do komentarza
Kamileek1910 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 no nic poczekamy zobaczymy.Mam nadzieje , że jak najszybciej dadzą mi opcje dodawania dłuższy filmików. Temat do zamknięcia , no chyba że ktoś ma jeszcze jakąś cenną rade. PS.Oczywiscie wszyscy po plusie dostajecie. EDIT: DOSTAŁEM OPCJE DODAWANIA ODCINKÓW +15MINUT !!! haha Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.