Remzoo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Bo poprzednio napisalem temacik ze mnie zbanowali na playspan, dostalem juz od nich wiadomosc i napisali żebym nacisnął "zapomniałem hasła". A więc tak zrobiłem ale na e-mail mi nic nie przychodzi. I tutaj pytanie, czy może ktoś mi napisać treść ticketa "Możecie mi zmienić hasło? Ja niestety nie mogę ponieważ nic mi na e-mail nie przychodzi." A i żeby było jasne, nie piszcie "zapraszam na google tłumacz" bo to źle tłumaczy ;x Wracam.. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Masz: Hello : ) I'm trying for some time to change the account password by using the "forgot my password". But every time I don't get any email from you. Is there any other way to recover this account? Yours: <twój nick> Remzoo 1 Odnośnik do komentarza
bodzio275 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja też chyba mam bana... nic na playspanie nie robiłem tylko reklam szukałem żadnego posta a tu patrze i nie mam uprawnień do strony... co zrobić nowego konta sie nie da bo nie moge się wylogować Nuti 1 nowe acc strielock275!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi