Artursi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam mam takie pytanie jeżeli wbije strzały wszystkie tak żeby mieć full w bingo i zostawię każdy strzał w tym magazynku tam nad tarcza ( nie będę strzelać ) i one mi znikną te strzały po zakończeniu eventu czy będę mógł sobie strzelić fulla dopiero za miecha czy tam 2 miechy.... a i jeszcze jedno jeżeli strzały by nie przepadły to jakbym je dopiero wykorzystał za te 2 miesiące to dostane nagrody z bingo i za fulla ? Sygna By El_Bober Odnośnik do komentarza
Daxer92 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Musisz wykorzystać wszystkie strzały do końca eventu. Później przepada (przynajmniej tak było 1cz.). • Płyta Główna MSI Gaming 970 • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz) • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO • Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9 • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+ • Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600) • Obudowa Silentium PC Brutus M25 • System Windows 10 Pro • Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz • Klawiatura Razer Deathstalker Essential • Mysz SteelSeries Rival • Podkładka A4Tech Bloody B-070 • Słuchawki MSI Gaming DS501 Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Naboje nie znikają, więc w ostatni dzień bingo możesz je wystrzelic (do końca eventu). Nagrody też normalnie dostaniesz, nie wiem jak z bonusami. Odnośnik do komentarza
kevery Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jednak w poprzednim bingo bylo tak, że jeszcze przez jakies 2 tygodnie mozna bylo uzupelniac boarda Nie wiadomo jak to będzie teraz. People call me Avi. Friends call me Uncle Avi. Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jeśli będziesz miał strzały , a minie event to Bey Bey Ammo ;P Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jednak w poprzednim bingo bylo tak, że jeszcze przez jakies 2 tygodnie mozna bylo uzupelniac boarda Nie wiadomo jak to będzie teraz. Fakt, ale teraz nie mamy pewności, że znowu tak będzie.Więc lepiej nie ryzykowac Odnośnik do komentarza
Artursi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ok rozumiem ze strzaly przepadną... a jakbym strzaelił fulla i dostal te nagrody to znikna one mi w inboxie ? Sygna By El_Bober Odnośnik do komentarza
Daxer92 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie powinny znikną. One są jako GIFT, a wiadomo gifty nie znikają tak samo jak rzeczy z Kailka / Myst itp. Przynajmniej w inbox pisało jak jeszcze grałem w CA że są to GIFT od COMBATARMSEU (czy jakoś tak). • Płyta Główna MSI Gaming 970 • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz) • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO • Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9 • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+ • Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600) • Obudowa Silentium PC Brutus M25 • System Windows 10 Pro • Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz • Klawiatura Razer Deathstalker Essential • Mysz SteelSeries Rival • Podkładka A4Tech Bloody B-070 • Słuchawki MSI Gaming DS501 Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Z inboxa znikają tylko black i grey hi-sec'e. Reszta, czyli nagrody ze skrzynek, gifty i z bingo zostają na zawsze. Masz jeszcze jakieś pytania, czy zamknąc? Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam Ile razy można nie zrobić strzałów w bingo ? Tzn. Ile razy moge przegapić strzały , żebym potem mimo wszystko miał Full tarcze Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam Ile razy można nie zrobić strzałów w bingo ? Tzn. Ile razy moge przegapić strzały , żebym potem mimo wszystko miał Full tarcze 3 bo 3 dni są zapasowe Nie powinny znikną. One są jako GIFT, a wiadomo gifty nie znikają tak samo jak rzeczy z Kailka / Myst itp. Przynajmniej w inbox pisało jak jeszcze grałem w CA że są to GIFT od COMBATARMSEU (czy jakoś tak). Y y nie. Znikają po 3 dniach | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Bebson GIFTY nie znikają po 3 dniach , tak samo jak przedmioty z Kalika Case itp. Sam trzymam gifta już przez 4 dni , a przedmioty z Kalika ok. tygodnia Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mu chyba chodziło o nagrody na wypełnienie jednej lini bingo. Nie wiem, bo nie robie bingo. Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Ja robie bingo bo fajne itemki są jak Recon Vest czy Cyclops Bandana Zaveti chyba możesz zamknąć temat bo sie spam robi Ale to twoja decyzja ;P ///Jeszcze zostawie, a kolejnym razem za taki post dam ci warna Zavetti Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Zavetti Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mu chyba chodziło o nagrody na wypełnienie jednej lini bingo. Nie wiem, bo nie robie bingo. Aaa to by zmieniało sens rzeczy... Jeśli chodzi Ci o nagrody z bingo takie jak np P90 tr to znikną po 3 dniach Te nagrody za pojedyńczy strzał takie jak widzenie HP innych userów też na 3 dni a takie nagrody za 50% tarczy, czy cała powinny być na zawsze, ale tego się jeszcze dowiemy | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Artursi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ok czyli itemy z bingo znikaja po 3 dniach ok dziekuje za pomoc wszystkim. Jak chcecie mozecie zamknac Sygna By El_Bober Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi