Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie Bingo (strzały)

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie jeżeli wbije strzały wszystkie tak żeby mieć full w bingo i zostawię każdy strzał w tym magazynku tam nad tarcza ( nie będę strzelać ) i one mi znikną te strzały po zakończeniu eventu czy będę mógł sobie strzelić fulla dopiero za miecha czy tam 2 miechy.... a i jeszcze jedno jeżeli strzały by nie przepadły to jakbym je dopiero wykorzystał za te 2 miesiące to dostane nagrody z bingo i za fulla ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Musisz wykorzystać wszystkie strzały do końca eventu. Później przepada (przynajmniej tak było 1cz.).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Nie powinny znikną. One są jako GIFT, a wiadomo gifty nie znikają tak samo jak rzeczy z Kailka / Myst itp.

Przynajmniej w inbox pisało jak jeszcze grałem w CA że są to GIFT od COMBATARMSEU (czy jakoś tak).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Ja mam xD

Ile razy można nie zrobić strzałów w bingo ?

Tzn. Ile razy moge przegapić strzały , żebym potem mimo wszystko miał Full tarcze

3 bo 3 dni są zapasowe

Nie powinny znikną. One są jako GIFT, a wiadomo gifty nie znikają tak samo jak rzeczy z Kailka / Myst itp.

Przynajmniej w inbox pisało jak jeszcze grałem w CA że są to GIFT od COMBATARMSEU (czy jakoś tak).

Y y nie. Znikają po 3 dniach

3465q1z.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Mu chyba chodziło o nagrody na wypełnienie jednej lini bingo.

Nie wiem, bo nie robie bingo.

Aaa to by zmieniało sens rzeczy...

Jeśli chodzi Ci o nagrody z bingo takie jak np P90 tr to znikną po 3 dniach

Te nagrody za pojedyńczy strzał takie jak widzenie HP innych userów też na 3 dni

a takie nagrody za 50% tarczy, czy cała powinny być na zawsze, ale tego się jeszcze dowiemy

3465q1z.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Pytanie odnośnie Bingo (strzały)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...