Dwa Razy R Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyzywający:Dwa razy R Wyzywany:MPC FORUM Kategoria:[DISS] Tematyka:Ostatnie starcie Czas:7 Dni Notka:Zbierzcie się w grupę,każdy niech nawinie po 6 wersów, jeden zbiera to w całość i wrzuca. Pzdr...! Odnośnik do komentarza
P F K. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bedzie Ciekawie Jak Przyjma ;D Odnośnik do komentarza
Kerq Lazarus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja chetnie moglbym przyjac Nie wiem jak by zreszta sie zorganizowala . "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . " Odnośnik do komentarza
benek0708 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dla kogo jak dla kogo ale dla Dwa razy R chętnie przyjmę To jednak chyba będzie pożegnalny diss i mój. Zobaczymy kto jeszcze przyjmie. Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk. Odnośnik do komentarza
taki jeden Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Przyjmuje Przyjmuje:), Cała smietanka MPC'owa:)) Odnośnik do komentarza
Entist Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Przyjmuje @EDIT Już napisałem Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza
100%Respect Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jedni przychodzą, a drudzy odchodzą... No ja jestem tutaj nowy i chyba to będzie jakiś "przełom" jak nawinę jakąś spoko zwrotkę... Przyjmuję @Edit My piszemy dissa na cb, mpc forum, czy jak? Odnośnik do komentarza
Dwa Razy R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 UP Tak piszecie diss'a na mnie. To wyglada m/w tak: Ja VS Reszta forum ;D ) Pzdr. piszcie zgadajcie sie kto sklada wam to w calosc i niech wrzuci Odnośnik do komentarza
Dwa Razy R Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja jestem gotowy otóż wrzucam już warstwe: To przełomowa bitwa więc zacznę od zera, Wy macie strita ja królewskiego pokera, To nie loteria,tutaj trochę pogadamy, Ja jestem tym typem który rapem jest zajarany, Zaczynamy konfrontacje numer kilkanaście, Teraz powiedźcie szczerze kto tu ma racje, Po łączyliście się w tego kraju różne nacje, Urządzacie sobie tutaj jakieś prowokacje, Co to kurwa znaczy,co to kurwa jest, Jeden drugi,trzeci też jest pies, Ej weźcie,opanujcie swoje emocje, Ej weźcie,zmieńcie może swoją karnację, Nie długo puszczom to wszystkie stacje, Zrobiliście z rapu jakąś dziwną symulacje, Rotacje,teraz ja w prowadzam tutaj chaos, Prowadze z wami osobisty dialog, Przypisaniu tego odpalam cygaro, Dodaje do waszego syfu swoje małe ziarno, A wy malujecie już swój świat na czarno, Po tym tekście,wróże wam przyszłość marną. Kolejny alfons,mówicie że jestem pedałem, Niestety,ja swoją drogę życia już wybrałem, Teraz oddziałem, na miasto wyruszacie, Całą kompanią w lesie się ruchacie. W swoich słowach sami się motacie, Ja idę do przodu a wy się cofacie, Popadacie już teraz we frustracje, Bo ja niszczę wasze wszystkie spekulacje, Staracie się ale to wam nie wychodzi, Pisanie tekstów mocno wam szkodzi, Celuje teraz do waszej łodzi,idziecie na dno, MPC FORUM użytkownicy to jedne wielkie bagno, Pojadę tutaj po kolei z każdą szmatą, Urządziłem wam morderczy maraton. Dzisiejszą datę napewno zapamiętacie, Bo właśnie dzisiaj stąd wypierdalacie, Niema cie na mnie argumentów i się wkurwiacie, Wpadacie w depresje,wpadacie w apatie, Nie wiecie co to znaczy to sprawdźcie encyklopedie, To jest w odwecie,zrobiliście komedie, Jesteście raperami,żenujące to jest śmieszne, Powiedźcie mi kto wam wcisnoł takie brednie, Ja wasz zapał niestety wam ostudze, Piszecie nędznie i w końcu to zrozumcie, Ej się obudźcie,na karierę się nie łudźcie, Ta wasza spinka to staje się nudne, Skończcie bo wyśmieją was ludzie. Mój atut,moje słowa moja wena, Gdy wchodzę rozpierdolona zostaje scena, Moje słowa prawda wasza ściema, Tak jest i przyznać to trzeba, Chcecie mnie wyjebać,nie uda się będziecie się wstydzić, Dopierdole wam,każdy będzie z was szydzić, Każda laska będzie się wami brzydzić, Oficjalnie mówię wam macie kryzys, Jesteście jak jeden wielki syzyf, Będą pisać o tym nawet małe tabloidy, Bez charyzmy,dumy,szacunku,reputacji, Spierdoliłem wam przyszłość i niema cie już wakacji, Możecie się zapisać do TVN Fundacji, Dostaniecie oklaski bo nie robicie łaski, Że opierdolicie po kolei wszystkim laski, Wtedy dostaniecie swoje fleszu blaski, Moja dłoń na spacji,wszyscy jesteście marni, I w ten właśnie sposób zostaliście skazani, Dopinani, chyba koniec tego gadania, Bo nie mam tu już więcej nic do dodania, Koniec pisania,na diss pomysłu nie macie, Żegnajcie,to ostatnie kurwa starcie. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sorry , nie zauważyłem że wyzwałeś mnie na diss 1vs1 załóż nowy temat. No to ja w teamie forum zaczynam widze ziomy że na rymach lecicie to ja też polece co wy pierdzielicie moje rymy są najlepsze a ten kto nie rymuje w chacie propaguje materiały filmowe i reklamowe, jakieś gówna branżowe ja nie robie tego po to, by laski sikały i na około skakały robie to dla siebie i jest mi jak w niebie nic mi nie potrzeba wszystko mam i teraz gram wiec sluchaj tego bitu nie przerywaj mi! bez kitu! jarzysz pacjent o co leci nawet takie male dzieci rymują rapują i sie nie plują to takie proste ziom zrozum wreszcie to gdy wbije ten ostatni dzwon nic ci już nie pomoże nikt cie nie uratuje nikt juz nic niemoże teraz możesz paść na blat i mówić mi tak przestań prosze przestań już sie wynosze tylko przestań prosze i mówić to tak żebym usłyszał to jak błagasz i prosisz WIEM prosi to sie świnia ale przestań sie nosić wystarczy! zmarszcz se pingwina! to koniec to koniec to ten ostatni dzwonek już kończe pacjent kończe moją nute a ty zapomnij teraz bo cie ukatrupie! Ja wciąż tu jestem wy łebskie ziomale Skumajcie sie ze mną a bedzie wam dane usłyszeć me rymy dobitne jak dymy z waszych skrętów i moich patentów na dobry humor i lepsze dni, kiepska wiadomość dzisiaj nikt nie odpuści ci teraz słuchajcie morony mojego rapu, w brzmieniu tiktaków z mojej kieszeni, lepszych jeleni niż wy trudno bedzie znaleźć mi a tymczasem postaram sie by zanieczyścić wasze sny moimi brudami moimi buciorami zmieszam was z błotem z niezwykłym polotem ale właściwie co do was mam? nie nie nic nie dostaniecie, nie dam nic wam po dłuższym namyśle musze stwierdzić fakt że nie mam sobie równych i tak może kiedyś w dalekiej przyszłości w świecie odległości dostrzege was, wtededy pujdziemy razem przez ten piekny hip-hopowy świat pozdrowienia dla was od Jasia z Iwicznej, Nowej Iwicznej, Miejscówki Psychicznej z mojej wyobraźni, bez skazy i zmazy, bez żadnej zarazy pozdro wam śle moje jelenie kochane Już za pare chwil złożymy dil bedziemy rapować i sie kontrolować Jasiu Warszawa moge rapować podkłady trzeba wychaczyć skądś i kumpli zebrać to bedzie gąszcz dobry rymów i bitów składanka codziennie, hip-hopowa jednostka rapowa wwa miasto to jest już nasze zapanujemy w nim razem z hałasem Hip Hop Giwery i Bulteriery to przy nas nic tandetne bajery Igoruchasior to jest nasz asior coś tam podrzuci coś też wymyśli skleimy bita i plan sie ziści stelmer ten stelmer też coś potrafi zawsze jest team do rymowania bitów składania i poczytania naszych niezwykłych oryginalnych nie ordynarnych tekstów sklejania, tu bedzie hip-hop porządny hip-hop 100% freestyle super nawikja, długa rozkminka, hip-hopowa bomba jądrowa mówie to ja Jasiu w-wa składamy teama tu nie bedzie gadania i obijania, nie bedzie tu seksu i glupiego chlania nie pale nie pije bo mam 15 lat ale już znam troche ten świat nie jaram tych śmieci co niszczą mózg w dupie mam fajki są gorsze od rózg które co roku pod choinke dostajemy przecież właśnie nie tego chcemy kto to dokończy ma moje uznanie ja ide dalej szperac za podklady nie bede skladowac w domu trawy popije kole i to mi wystarczy łyk herbaty zielonej i rymuje sie dalej... Nooo.. co jest ??? już nie rymujecie ???? chyba sobie żartujecie. yoł yoł Wbijam na grono-tkę widzę że ludzie przestali odwiedzać stronkę . rymów coraz mniej, Ludzie weście się do roboty ,nie szukajcie na ulicy pięciu złoty.. bo za kasę rymy se nie poskładacie..zróbcie tu tłok żeby nasze rymy nie szły w bok...bo powoli przestajemy się tu bawić... nie narzekajcie... jeszcze można wszystko naprawić ... jeszcze 5 dni temu ludzie nawijali trochę hitu.... teraz tutaj nie ma nikogo no bez kitu... Napewno każdy może coś zrymować najważniejsze żeby coś zapodać... zajebiście było jak nie które osoby zajebiste słowa składały teraz.... wszystkim rymy z głowy powylatywały ? ? przestańcie się opierdalać... tylko sprubujcię zemną coś zdziałać... rymy same się nie tworzą trzeba poświęcić minute bożą... powoli kończe bez porzegnania i zachęcam wszystkich do rymowania... więcej rymów składajcie..... a mniej czytania większa będzie zabawa naszego nawijania . Nowy dzień otwiera nową karte To co teraz powiem miliony zetów jest warte Pakty już zawarte Jak głowy na nowy wolny styl otwarte Bo jest nas Grono Grono których zajebiscie uzdolniono I ja do grona dodany Bóg dał flow bo zostałem wybrany By dać szczęscie słuchaczom Tym co dla mnie wiele znaczom Każdy moj rym to tłumaczy Nowe ścieżki ci wyznaczy By mieć własne zdanie Ja do zdania dodaje rymowanie Niech szaleja wszystkie piękne panie Na to mam manie Na rymowanie szalenie robie to Jak firm najlepsze metkii D+B+N zawija rymy w bletki skręcone by były uwolnione to dla was te rymy jak szkła opalone Myślę że starczy Trochę to pisałem. jak jeszcze coś wymyślę to napiszę. teraz ja coś ci napisze Dwa razy eRku, po pierwsze nie znasz to nie pierdol że robię lody dla ochłody bo takie rymy to możesz schować za schody po drugie słabego to ty masz chuja moje rymy są w porządku i a ty lepiej idź do wuja niech ci powie "nie marnuj życia na rymowanie..." bo lepiej ci wychodzi w gacie sranie po trzecie co ja czas na takiego dupka będę marnować idź się lepiej schować, sprzątać i prasować zajmij się dziecko najlepiej kolorowaniem a nie zaśmiecasz tutaj swoim tandetnym rymowaniem ja wiem że ty lubisz possać sobie z cycka mamy ja i moja ekipa tu i teraz na ciebie sramy weź kurwa zastanów się co o mnie piszesz bo u mnie masz przejebane zaraz w kiblu zgnijesz co ty myślisz że ja baba to mi możesz fikać wiesz co możesz tutaj sobie na klikać spierdalaj tam gdzie twoje miejsce twoje rymy to żywiołowa klęska twój styl to taka obita deska i co już ci stanął ktoś ci dawno chyba w ryj nie walnął i co z tych twoich rymów wynika chyba tylko że stara cię bzyka weź kurwa nie mów że mam 10 lat nie znasz nie oceniaj!!!Chcesz tego?TAK? To moje życie skargi i zażalenia bo nie mam nic do stracenia mam tutaj swoje zdanie weź nie fikaj bo to tylko takie babci sranie może masz troszkę gadane ale ja to walę naprawdę!!!!!!! Pomyśl zanim coś zrobisz wiesz? spójrz najpierw na czym stoisz Ja się wtrącę tu na chwilę Nie masz racji a ja nigdy się nie mylę Z nikim się nie kłócę po prostu gdybyś przeczytał 5 tekstów wyżej to byś wiedział siedzę wieczorem przed komputerem nie wciskam się tutaj z tandetnym znów bajerem żyje z życiem i ludźmi w zgodzie bo to Polska i choć nie zarobię tu nigdy krocie to mam rodzinę ,która zawsze mnie wspiera mam dużo znajomych nie żadnego frajera!!!; D Gdy patrze na Wasze wpisy Mam ochotę napisać dissy BWS Soldier wkracza do akcji I wzbudzi trochę reakcji Mogę pojechać po każdym bez wyjątku Od poniedziałku aż do piątku W Sobotę i niedzielę nie będę tracił czasu Gdy będziecie w szkole narobię tu hałasu To dopiero początek a w głowach się gotuje W każdej chwili mogę nazwać Ciebie ch**em Czas usłyszeć tekstów bit może uznacie że to jakiś hit Witam dwóch moich ziomali którzy ze mną teksty składali Reszta niech nie fika Copperfield przy mnie znika Ja was nie będę czarował bo będę tego potem żałował Teraz oddaję głoś Grzesiowi Niech dowali jakiemuś lamusowi Zniszczymy gościa jak zapałkę zjaramy go i zamienimy na fujarkę Kto taki odważny niech zacznie mnie dissować ale niech potem nie żałuje że go muszę przystopować Grześ chce Was zjeść finał będzie dla United Nie widzę innej opcji trzeba roznieść Barce Symulują kiedy popadnie Ciekawe czy robią też to w wannie Nudzi mnie ich gra bez sensowna Ty do mnie ja do ciebie taktyka dosłowna Hejtujcie mnie ile chcecie Ale wy dobrze o tym wiecie Barca to słaba drużyna z małym doświadczeniem Fergie i spółka to jest wyższa półka Nie lubię Barcelony Gdyż futbol to nie kabaret Ale także też nie balet Finał Ligi Mistrzów zbliża się wielkimi krokami Noc będzie długa przeplatana zabawami Czerwone Diabły do boju Wtedy napijemy się napoju BWS Soldier pozamiata ten temat Odpowiadajcie cwaniaczki I skończcie rysować w zeszytach szlaczki! Znałem kiedyś jednego kolesia i widziałem co na wycieczce wpierdalał pasztet nożem Widać głodny był grubas żarł jak jakiś kutas Nożem do obierania ziemniaków potrafił objebać każdego z chłopaków Kolana miał grube i owłosione a twarz czerwona i pryszcze skwaszone Taki był z niego pasztet zajebisty że musieli go wziąć na badanie do okulisty Van der Sar na bramce stoi i nikogo się nie boi Defensywa najlepsza na świecie Vidić poświęci zęby i Wy o tym wiecie Ferdinand jak mur chiński nie do przejścia Na bokach Rafael i Francuska bestia Pomoc także nie do podrobienia Nani i Valencia... Barcelono do widzenia! Środek należy do Andersona i Scholesa Chcesz obejrzeć ten piękny mecz no to włącz Polsat W ataku Rooney i młody Hernandez Na ławce już czeka egzekutor Barbatov Pewnie zaraz strzeli bramkę farsiakom Za United nawet w ogień Od 10 lat kibicem Diabłów jestem Mogę wszystkich zniszczyć zaledwie jednym gestem! O rzesz kurwa ja pierdole Puknij się w głowę Ty matole Tak mówię do Ciebie małolacie drogi Żałuj ze zeszły się nasze drogi Teraz mam zamiar pozbyć się Ciebie z tego grona Na mojej głowie niedługo znajdzie się korona Odpowiedz mi jeśli masz jaja I nie pisz tutaj listów do Świętego Mikołaja Na to przyjdzie kiedyś pora Teraz możesz siorbać wora Nakręcam się ulubioną muzyką Ty możesz utożsamiać się z siekierą i motyką Znajdź sobie miejsce w towarzystwie Gdyż twoja nazwa niedługo stąd zniknie Gdy tutaj nie trafiłem żyłeś w świadomości, że umiesz rymować Teraz wbijam Ci do głowy, że możesz jedynie gotowe rysunki kolorować A więc dobrze Ci radzę skończ z tym niby rymowaniem Bo zjadam Cię wraz ze śniadaniem Smakujesz gorzko, to przez twój talent do rymowania Musisz jeszcze dużo popracować aby nie było zakłopotania Zniszczyłem Cię jednym wpisem Zaraz mogę pojechać z prawdziwym dissem To dopiero rozgrzewka Nie długo wpadnie cała zgrzewka Diss za dissem, wpis za wpisem Nie obchodzi mnie czy jesteś za PO czy za PiS'em To nie polityczna kłótnia tylko ostra wymiana zdań Zanim odpiszesz sprawdź swój plan Nie jesteś gotowy na zwarcie Bo zżarłem cię już na starcie! Zastrzegam sobie prawa kopiowania. Jedynie za moją zgodą i z dopiskiem by Dohoian For MPCForum.PL Odnośnik do komentarza
Kerq Lazarus Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 co to za przeproszeniem ma byc bo nie rozumiem ? - 6 wersow od kazdego - Dwa Razy R wystawil swojego dissa wiec benek pozbieral nasze teksty juz Teraz czekamy na wystawienie , a to ma byc wypracowanie ? "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . " Odnośnik do komentarza
benek0708 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie wszyscy ci co się zdeklarowali do napisania swojej części dissu go napisali więc wstawiam to co udało mi się pozbierać, najwyżej później zedytuję Kiedy wchodzę na bit takim jak ty sterczy już pała takich jak ty ziomek pozdrawiam soczystym spierdalaj. Prosta sprawa: MPC forum versus niedorobiony raper kilkoma prostymi wersami składam twoje wypociny na parter. Dwa razy R- twa porażka wydaje się być czymś mocno logicznym ej koleś, porzuć rap i zapoznaj się lepiej ze słownikiem ortograficznym. Każdy z nas tworzy prawdziwy rap a twój to marny science fiction. Wjeżdżam ci z buta w twarz, tak że na czole zostanie ci ślad od nike'a Benek,Kerq, Enitist- MPC Squad- oddaje innemu majka. Ref: Na Tapecie dzisiaj Diss MPC Forum VS Dwa razy R Każdy z nas chodzi w gajerze za jedynkę i 6 zer To nie Fair, że zostanie tylko jeden zwycięzca Każdy z nas tworzy rap o którym hejty nie mają pojęcia. (x2 ) Na podstawie prostej sprawy, skazuję Cię na mękę Będziesz prosił o litość bym wyciągnął rękę. Jesteś hipokrytą, człowiek o słabych nerwach Na takich jak Ty nadchodzi moja rezerwa. Mam ochotę na to byś skrył się podziemie. Ludzie o Tobie mówią : wielkie zero i nic więcej. Ref: Na Tapecie dzisiaj Diss MPC Forum VS Dwa razy R Każdy z nas chodzi w gajerze za jedynkę i 6 zer To nie Fair, że zostanie tylko jeden zwycięzca Każdy z nas tworzy rap o którym hejci nie mają pojęcia. Dwa razy r nieźle kozaczy i nad rymami z google maniaczy. Ostatnie Starcie - to diss pożegnalny dla dwa razy r , czekam na jego diss fatalny. Z dwa razy r czas skończyć i wszyscy powinni go wykończyć. Ref: Na Tapecie dzisiaj Diss MPC Forum VS Dwa razy R Każdy z nas chodzi w gajerze za jedynkę i 6 zer To nie Fair, że zostanie tylko jeden zwycięzca Każdy z nas tworzy rap o którym hejci nie mają pojęcia. Szkoda że tak mało osób przyjęło, gdybym wiedział że 3 osoby tylko coś napiszą to mogliśmy coś więcej napisać ale cóż... Pozdro dla Ciebie Dwa Razy R bardzo dobry tekst. Powodzenia w życiu :rolleyes: Jak chcecie to głosujcie. Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Miałem nic nie pisać lecz gdy to ujrzałem się zaśmiałem Bo z tak słabym dissem do czynienia jeszcze nie miałem Miałeś napisać diss a napisałeś o jebanych tabloidach W moim oczach jesteś jak ostatnia pieprzona gnida Nie myślałem że to diss gdy te gówno czytałem Jedynie pseudo rapera co drugi wers wyśmiałem Tracisz moc tracisz Power ? Bo to kurwa nie jest diss Spierdalaj stąd człowieku bo to co pokazałeś to nic ! To miał być pożegnalny diss ? A wyszła kurwa jakaś bajka Zamiast postury rapera widzę dziwkę w różowych majtkach. Opierdolimy laski ? To ty lubisz taką wbite Walisz konia na xxx przed Brad-em Pitem I powiedz kurwa szczerze kto tu wyszedł na pedała ? Bądźmy kurwa szczerzy ta wrzuta ci się nie udała ! Ja swego światu na czarno kurwa nie maluje ! Czarny jest twój chłopak taki murzyn już kapujesz ? Dwa Razy R ? Wiesz To ten co hańbi rapu korzenie ! Spójrz ostatni raz w lustro i zapadnij się pod ziemie ! Wiem dlaczego to ostatnia bitwa twoja ! Bo zacząłeś pisać wiersze ! Racja moja ! Poeci w mpc raczej marnie są widziani ! Dlatego też wszyscy podziękujemy pani ! Jakiej Pani ? Tak właśnie dwa razy erce ! Co wkłada sobie w dupę palce czasem ręce ! I nie chce aby to co napisałem było oceniane Bo chciałem napisać co myślę o tym bałwanie ! Pozdrawiam cie erko ! Raperko bardzo nie udana ! Jebane kurwa zerko ! Idź na dwór lepić bałwana ! Odnośnik do komentarza
raquo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Oddaje glos na MPC. Odnośnik do komentarza
PanHouse Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bardzo ładnie, głos na MPC. "I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die" Odnośnik do komentarza
miqziomq Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Głos na MPC Odnośnik do komentarza
Smark Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 produkujecie największą beke na forum, gratuluje Powoli, od początku - boga nie ma, nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia? Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Koleżanki, koledzy ogarnijcie się troszkę ;-) Zamykamy bo spam się robi. SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.