Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że najlepsza by bła LA albo robe no ale podoba mi sie wygląd HA i tu sie pojawiają pytania czy aż tak dużo straca w walce z intami czy będe miał duże problemy z mana i jak na hlv będzie wyglądał exp dodam że warek 1h/2h+cler ze stunem a axe

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

ogolnie jako warrior bedziesz chodzil w heavy armorze wiec nie wiem o co chodzi. Tymbardziej ze to eu a nie china wiec tu nie nadrabia sie setem mag czy tam phy defa. Tymbardziej ze ci sie podoba.

Graj w Heavy armorze tak jak warior grac powinien a nie.

Opublikowano

Nie wiem czy papasmurf wie ale warek/bard po to by miec spida i robe jest cipka na wszystkich frontach.

Pozatym kogo nie stac by wydac 100k na glupiego draga na spida ?

Opublikowano

Ja tam miałem w LA i w HA i nie odczuwam takiej różnicy. Co prawda HA w przypadku pvp z STR-ami było łatwiejsze, ale LA przydało się pod chinoli i wizzów. Nie wiem Twój wybór... HA jest tańsze jakby co...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

no z potami na spped to nie będzie problemu chodziło mi przede wszystkim o pvm w pt i pvp

real-madr_raneshn.png

Opublikowano

pvm to HA pvp to jak cena HA nova jest +/- taka, jak cena LA +5/7 to bardziej się opłaca HA...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

np. u mnie na serwerze to za cenę powiedzmy nova +7/8/9FB LA można mieć naprawdę wypasiony nova HA z % prawie maxed out FB +9/10 set. Tzn. wiadomo, że niektóre części droższe, ale HA jest duuużo tańsze od LA. A różnicy praktycznie nie zobaczysz... tzn. jest, ale nie ogromna. Osobiście polecam jednak HA, bo większość pvp to z STR-ami jest. INT-y rzadziej.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

thx temat do zamknięcia

real-madr_raneshn.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...