piotereczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest jakis program/cheat ktory pozwoli kontrolowac/zmienszyc ping na 30-90? na zombie mam od 100-4000 jak mam slaby net na reszcie ok ale zombie najlepzy jesli tak rosze o link do tematu/pw 1.Czytasz mój opis 2.Teraz mówisz sobie: to fakt. 3.Twoja ręka spoczywa na myszce. 5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4. 6.Teraz to sprawdzasz. 7.Uśmiechasz się. 8.Nadal czytasz opis 9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda Odnośnik do komentarza
xcepax Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Powylaczaj wszystkie programy jakie masz (antywirusa tez) wcisnij ctr+alt+delete wybierz procesy y zakoncz niepotrzebne procesy(aplikacje) jak tak zrobie ping nie przekracza mi 120 jesli nie pomzoe to graj tam gdzie jest malo ludu bo moze to byc tez od hostingu servera (czy jakos tak) Odnośnik do komentarza
b1oard Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zły dział leci raport. Nic nie zbieram Odnośnik do komentarza
Ventos Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie ma cheata, który zmniejszy twój ping. Ping zależy od twojego neta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi